Wredna żmija z niej.Wtrąciła się bezczelnie do zwiazku Nicole i Luca-sama nie wezmie,ale nikomu nie da.Przez to Nicole sklamała,ze nie jest w ciazy a potem ja usunela.Podobnie kiedys namowila kobiete do aborcji,chociaz tamta tak naprawde jej nie chciala.Zachowuje sie jak pepek swiata.Okropna baba.
tez jej nie trawie!!
narzuca sie facetom, co z nij za kobieta!! a wcale nie jest ladna...
duzo jej brakuje np co carol...
racja... też jej nie lubię. wtrąca się we wszystkie sprawy a sama ze swoim życiem sobie poradzić nie może. a carol wcale nie jest ładna. najładniejsze były lucy i cleo.
zołza z niej to fakt... ale dzisiaj ładnie się zachowała, próbując nie dopuścić do spotkania cartera z tym debilem.
A ja ją lubie i jest moją ulubioną postacią, oczywiście po Carterze. OK, z początku za nią nie przepadałam ale teraz bardzo ją lubie.
Ja też uważam że jest świetna jest tu nalepsza po carterze i Marku nie wiem dlaczego jej niektórzy nie lubią spoczątku była taka trochę głupia ale teraz jest wspaniała i powinna być z carterem czy ktoś wie w którym odcinku mają być razem
ja tam abby bardzo lubie :) a nie wiem dokładnie od kiedy będzie z Carterem, ale to będzie odcinek jak jakas epidemia będzie, i kwarantanną zostanie objęty szpitall, a abby i carter będą zamknięci w jednej sali :P
To ja już się nie umiem doczekać. Ostry Dyżur to mój ulubiony serial. Abby to moja ulubiona postać żeńska a Carter męska więc nie miałabym nic przeciwko im jako parze. Marzyłam o takim rozwiązaniu :)
no to prawda oni tworzą piękną parę. Szczerze mówiąc ona do Luki nie pasowała. Ja też nienawidzę Susan jest okropna nie oglądałam początkowych odcinków z nią ale teraz jak wróciła jest okropna
Zgadzam się:)Ja też bardzo lubię Abby. Nie wiem dlaczego wszyscy się jej czepiają. Za to nie cierpię Susan! Nigdy jej nie lubiłam a teraz jak wróciła to juz w ogóle jej nie trawię.
To nie znaczy o jej głupocie. Ma pozostać z facetem, którego nie kocha? To własnie byłby przejaw zupełnej bezmyślności. Nie można być z kimś z rozsądku czy litości. W ten sposób można jedynie skrzywdzić. Poza tym zachował się jak prawdziwy przyjaciel, a nie koniecznie jak zakochany po uszy człowiek, który nei widzi świata poza tą jedną jedyną. Musze jednak przyznać, że Luka czuje więcej do Abby niz ona do niego. Tak bywa :) Życie jest pełne wzlotów i upadków. Tak z innej beczki to moim zdaniem Abby zachowuje się bardzo szlachetnie, a nie jak głupia zołza. Czesto obrywa od świata jeśli chce mu pomóc, ale robi to i dlatego zasługuje na szacunek. Takich osób czesto brakuje w prawdziwym świecie.
krew mi sie gotuje jak widze komentarze mowiace ze Abby powinna byc z Carterem!! nie sadzicie ze ten super facet zasluguje na kogos lepszego?!
No co wy ;p
Carter tylko z Kem,
Luka z Susan (ostatecznie Susan z Romano ;D)
Abby z Ray'em
i po kłopocie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ;)
o co wam chodzi? joyce byla maltretowana przez meza, wiec abby chciala jej pomoc. abby sama przezyla pieklo w zyciu. i to wlasnie abby zasluguje na najlepszego faceta, bo jej sie to nalezy od zycia!
no pewnie że abby powinna być z carterem zasługują na siebie a carter przyznałw dzisiejszym odcinku że ją kocha
i teraz musimy czekać ^^
a był ten odcinek, co Carter wynosił abby na barana z baru a ona go ugryzła?? bo juz nie pamiętam.. :)
Może i się wtrąca ale jest bardzo fajną postacią... wprowadza klimat... a czy ona jest brzydka... nie powiedziała bym... poprostu babka z charkterem...:) Życie dało jej w kość i teraz jest taka:)
Właśnie tak sobie myślałam, że Abby byłaby dobrą lekarką a tu proszę w dzisiejszym odcinku wszystko wyjaśnione. Szkoda, ze przerwała studia. A może tak jest lepiej ? Jeśli jej na tym zależało to cieszę się, że jest pielęgniarką. Nic nie zmieni tego, ze jest moją ulubioną postacią w ER :) A życie dało jej w kość niezmiernie, z tym się zgadzam.
no trzeba przyznac ze zycie dalo jej w kosc. I nie zgadzam sie z tym ze jest zołzą. Jest very fajna
Ja jej nie mogę wybaczyć tego jak nagadała Nicole i ta usuneła ciążę z Lucą i odeszła.Ogólnie mnie drazni i się do niej nie przekonam.
Mówisz to po raz setny. Wiemy, że jej nie lubisz i dlaczego darzysz ją niechęcią więc nie musisz w każdej wypowiedzi wyraźnie tego podkreślać. Nie chce się kłócić ale to troszkę drażni. Co do poprzednich wypowiedzi to też uważam, że nareszcie ;)
Po pierwsze piszę o tym tu drugi raz,a po drugie mam cię prosić o możliwość wypowiadania swojego zdania na zalozonym przeze mnie temacie?A po trzecie tytuł postu mówi sam za siebie,więc jak cię drazni jej krytyka nie musisz tu wchodzić.
Drażni mnie ciągłe powtarzanie tego samego :) A od tematu się nie odłączę bo bardzo ciekawią mnie kreatywne wypowiedzi coponiektórych użytkowników. :) Jasne, że możesz mieć swoje zdanie i nie to mnie drażni. Albo źle przeczytałaś, albo nie rozumiesz co się do ciebie pisze. Pozdrawiam !
Nikt ci nie kaze się odlaczac.Zauwaz ze nikogo tu nie krytykowalam za pisanie ze lubi Abby i powinna byc z Carterem,ty tez pisalas to nieraz.Więc zwyczajnie się mnie czepiasz.
Nie czepiam się. A potwarzasz swoje wypowiedzi wielokrotnie w różnych tematach. Nie chce się z toba kłócić bo ty dąsasz się o wszystko co ci człowiek powie. Poza tym ja nie powtarzam cały czas, że nie umiem wybaczyć Abby, że nakłoniła kogoś tam do aborcji. Wałkójesz to cały czas... Tak więc skończ się odgryżać bo zwyczajnie nei masz racji. Przejrzyj sobie tematy z tej strony na temat ER a zobaczysz sama, że się powtarzasz.
Ja też nie mam ochoty się kłocić,są wazniejsze problemy niż sprzeczki o kobietę z serialu,która jest wytworem scenarzystów.
Ugotowac paniom kisiel do walk w kisielu? Jak cos to sluze garnkiem i czasem. A niewatpliwie najglupsza i najbardziej drazniaca postacia serialu jest ten nowy (od dwoch ocinkow) ciemnoskory madrala. A Abby zostawmy juz w spokoju.
Faktycznie masz rację,że czarnoskory mądrala bije wszystkich na głowę. Kurcze, otwierał kolesiowi klatkę piersiową i czytał z notatek co powinien zrobić...Strasznie arogancki typ.Wkurza mnie dużo bardziej niż Abby.
biedna chen chyba z lekka uraz do ciemnoskórych;))) aoni tak do niej ciagna...heh
a nie uwazacie ze ten odcinek kiedy oni w tej jednej klasie siedzieli był swietny;D....jejciu bardzo mi sie podobał...albo scena jak greene mowi ze jest po hcemii a weaver i reszcie ziomków opada szczena...;))heh tylko pozniej mi sie nie podobało troszeczke jak mark wszystkim mowił ze ma guza - z lekka to odwazne no ale...
ABBY JEST THE BEST !!
Scully, Ty się nie znasz :p
!!!!!!!!!!!!!!!!! ONLY CARBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszam na forum ER=
http://members.lycos.co.uk/agradoer/forum/index.php [members.lycos.co.uk/agr ...]