to było piękne "ty nazistowska lesbo" należało jej sie bo podle go trkatowała:] ciekawe co z nim teraz bedzie , bedzie jesce grał w filmie?
To był ostatni odcinek 7 sezonu. Teraz będzie 8 i chyba on będzie jeszcze grał w tym serialu...
nieprawda... dzisiaj był trzeci odcinek 8 serii. czyli ostatni z udziałem erika. chyba w poniedziałkowym odcinku wraca doktor lewis, czyli dla malucciego miejsca nie będzie.
7 seria skończyła się na tym jak Mark nie chciał ratować tego mordercy w windzie, teraz jest 8 seria, a Dave niestety już nie wróci chyba że jeszcze w jednym, następnym odcinku, szkoda
deedee
Nom, Susan wraca :D Ale szkoda ze Dave odszedł , dobrze ze tak nawciskał Kerry. 'Fajnie' przetłumaczyli jakiś jego tekst - 'Ty wredna, zimna fladro' a w oryginale wyzywał ją od dziwek :]
Nie to był 2 odcinek 8 serii i Malucci już nie będzie grał. Szkoda :( Tekst był zajebisty ;]. Fajnie wyglądał w blond włosach :D. Wogóle fajna postac tylko mało rozwinięta. Nie lubie Weaver. Wkurzyła mnie. A najgorsze, że ciągle jak oglądam Er powraca wizja konca :(. Juz niedługo......
Malucciego już w ogóle nie będzie w "Er". Straszna szkoda! Jedna z najciekawszych, o ile nie najciekawsza postać!
M
pomyliłaś się w liczeniu. pierwszym odcinkiem trzeciej serii było "Four Corners" drugim "The Longer You Stay" a trzecim był ten dzisiejszy, czyli "Blood, Sugar, Sex, Magic" ;P
miało być 8 a nie 3 serii ;) zbyt dużo nerwów jest dzisiaj z z powodu malucciego ;P
Wazne, ze 8 seria leci :P Ale to bylo swietne... caly ostry dyzur to slyszal. LOOL! Ja chce Deav'a!
a czy to,że Weaver jest lesbijką wyszło na jaw? bo Luka chyba tylko o tym wiedział, a może mi to gdzieś umknęło.
Rzeczywiście on nigdy nic nie zrobił.Migdali się w karetce,która cały może być wezwana do rannego,oddawał innym swoich pacjentów,ostatnio przez jego pomyłkę zginął pacjent.Ale jest "cool" bo jest luzakiem...
oj ja tez nie jestem rada z tego ze Malucci juz nie wroci!!!! Bede ryczala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ja chce Dave'a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
a wiecie, ze jak jeszcze er byl na polsacie to przetlumaczuli "ty faszystowska lesbo!!" no a wogole zauwazylam ze te polsatowskie tlumaczenia troche sie roznily ale to nic...
kiedys wpadlo mi w oko w odcinku"Rescue me" ze ta scena jak sie kerry myje i spiewa te piosenke Rescue me to byla na polsacie na samym poczatku:)a na tvnie ją wpletli miedzy inne sceny...
pozdro:)
Nie pamiętam kiedy dokładnie była ta scena, ale już mówię, że to niemożliwe żeby TVN mieszał cos z tasmą filmową ... bo nie ma prawa i już ... polsat to już wieki temu puszczał, pomyliło ci się po prostu.
Pozdro :)
łeno szkoda ze już go nie zobaczymy..:/ a widzieliście go w niedziele w "U-571" ? fajnie wyglodał , tylko szkoda ze jego ciało posłużyło jako przynęta...
Erik jako Mazolla, jak zawsze, był świetny! On zawsze gra ludzi takich... hmm... niepokornych. Uwielbiam go!
M
Dobrze że powiedział jej to prosto w twarz należało jej się. Też bym się zdenerwowała. Nie przyjeła go do pracy nawet gdy dowiedzała się że ma dziecko na utrzymaniu.SZKODA ŻE JUŻ NIE BĘDZIE GRAŁ W ER!!!
KATERINA
Dziewczyny ale znalazłam fajne zdjątka Dave'a. Jak byście były zainteresowane to piszcie do mnie na moje gg: 2180907. Pozdrawiam=)
Nie rozumiem tego całego zamieszania wokół tego goscia ... aktor nie wybitny ... miał małą nieznaczącą rolę, a lekarzem był beznadziejnym i wszyscy równo to zauważyli ...
lekarzem nie był do konca takim beznadziejnym!!
ile razy błysnał inteligencja albo szybko zdiagnozował pacjenta a inni tylko patrzyli i nie mogli ukryc podziwu??
he??