PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Czy wy zdajecie sobie sprawę, że w kwietniu KONIEC ER????????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
BiggMommaDolly

juz to gdzies slyszalam...ale moze nie bedzie to prawda?? pierwsza wersja zakladala ze koniec od marca...ER zawsze jest i bedzie.howk

użytkownik usunięty

er bedzie na tvn tylko do konca 8 serii czyli do 16 marca, skoro 9 seria ma byc od pazdziernika a teraz leci 8 seria to zeby ta 8 seria szła do kwietnia to musiałaby miec kolo 50 odcinków a ma tylko 22, wiec nie wiem skad macie te informacje (chyba ze puszcza er raz na tydzien w co nie wieze)

W najnowszej gazecie telewizyjnej jest wzmianka że zamiast Ostrego Dyżuru puszczą Przystanek Alaska - 110 odcinków :\ czyli tak jak pare sezonów ER.

Ale nigdzie nie pisze ze to będzie koniec wyswietlania ER. Moze zmienią porę bo duzo ludzi o to prosiło ze względu na to ze 15 to nie najlpesza pora....

ocenił(a) serial na 10
greene818

Moim zdaniem to koniec. Tylko czy to, że w październiku ER znowu bedzie puszczane to na pewno prawda? Czy znowu ktoś to wymyslił?

BiggMommaDolly

no wreszcie bo ten serial to takie g**** że lepiej nie mówić

użytkownik usunięty
witekwww

Tel. do Tvn (0 22)856 61 61.
Jak ktoś chce może zadzwonić i się dowiedziec
co z dalszymi sezonami Er.
Ja próbowałam się dodzwonić,ale ciągle było zajęte.

użytkownik usunięty
witekwww

Taa bo pokemony są lepsze co?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ludzie na litość Boską dyć ten serial jest całkowicie nie trzymający sie kupy i zupełnie nierealny jednym słowem masakra

użytkownik usunięty
witekwww

A co według Ciebie jest realne???????????????????????? ???????

przecież to jest chore żeby takie żeczy sie działy...wszystko piękne i poruszające.....po*********e

użytkownik usunięty
witekwww

sam jestes chory jak ci sie nie podobają rzeczy piękne i poruszające!!!

ja nie mam nic do takich rzeczy, tylko to musi być osadzone w troche realniejszym świecie bo inaczej robi sie z tego zwykły rozmiękczacz mózgu tak jak telenowele argentyńskie

użytkownik usunięty
witekwww

Podaj konkretne przykłady--------------------- ------------------

W Er jest kiczu pod sufit... ale ja go lubie za to że postacie sątakie sympatyczne i... ludzkie. Mają dopracowane charaktery. Dzieło sztuki to nie jest ale jeśli już wywiązała się dyskusja na temat jego jako g** albo cudu - muszę napisać, że bardzo przyjemnie sięgo ogląda. i tyle - w końcu to tylko serial a nie jakaś "Święta Księga"

ocenił(a) serial na 10
BiggMommaDolly

A co z Ericem Palladino czyli niezastąpionym Dave'm Maluczczi? Odszedł i teraz co? A poza tym to uwielbiam Carterka...super facet ;) wiecej takich lekarzy :DD

użytkownik usunięty
Divian

jak to nie będzie już ER w TVN????????? :|

ocenił(a) serial na 10

Tzn. ER prawdopodobnie zakończy na jakiś czas emisje na sezonie 8.
Możliwe, że 9 sezon zostanie wyemitowany dopiero w październiku... =|

użytkownik usunięty
Scully15

Ej ja wiem,że to pewnie nie możliwe!!Ale gdyby spróbować napisać to jakiejś innej stacji(może polsatu)i poprosić żeby puścili!!!!może to troche nierealne,ale chyba można spróbować!!!!w końcu to nasz najlepszy serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

użytkownik usunięty

Polshit i tak ma widzów w dupie......................... .................

użytkownik usunięty
Scully15

Ej ja wiem,że to pewnie nie możliwe!!Ale gdyby spróbować napisać to jakiejś innej stacji(może polsatu)i poprosić żeby puścili!!!!może to troche nierealne,ale chyba można spróbować!!!!w końcu to nasz najlepszy serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

użytkownik usunięty
Scully15

ocenił(a) serial na 10

od pażdziernika podobno maja byc dalsze sezony

użytkownik usunięty
mroofkaa

juz tylko tydzien!!!! w przyszly czwartek zostanie wyemitowany ostatni odcinek 8 serii!!!! czyzby to naprawde koniec er???? nie dostał ktos z was jakiejs odpowiedzi od tvn albo sie do nich dodzwonil???? ja nie chce zeby sie skonczyl!!!!!!

nie zbijajcie :( to jest jedyny serial który oglądam... i cio teraz? :(

użytkownik usunięty
dzastonoga

właśnie? do czego ci TVNowcy dążą? wydajne mi sie ze ER ma najwiąkszą oglądalność z wszystkich seriali TVNu. I DLACZEGO CI LUDZIE MAJĄ GDZIES JAK MY ROZPACZLIWIE BLAGAMY O DALSZĄ EMISJĘ ER TYMI WSZYSTKIMI PETYCJAMI I LISTAMI??? CZY ONI SERC NIE MAJĄ?? ER JEST NIEPOWTARZALNY, JESLI CHCĄ MIEC DUZA OGLĄDALNOŚĆ TO NIECH GO PUSZCZAJĄ DO KOŃCA!!!