Jak może wyczytaliscie Alex Kingston(Elizabeth Corday Greene) została "zwolniona" z Ostrego. A wiecie dlaczego ? Bo stawiają na młodych. Kingston (41) za stara? Będą zwalniać wszystkich pow 40-tki?Z tego wynika, że wylot powinna mieć już Laura Innes (Kerry Weaver), ma 45lat i Ming - na (Deb Chen) ma 41. Dalej Maura Tierney(Abby Lockhart) za rok skończy 40, Sherry Stringfield (Susan Lewis) za 3 lata 40 - one wszystkie miałyby pójść (teoretycznie of course) na bruk?Jaki z tego pożytek?
Jestem zbulwersowana!!! Moją ulubioną dr. Liz chcą wywalić?! Aaaaaaa co dalej- może przeniosą akcję serialu do kancelarii prawnej?! Wrrr... Proszę o kontakt na gg 5182435 :) Pozdrawiam
zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
er bez alex kingston? o nie........................... .. co za kretyn ją zwolnił?!
ostatnio wszyscy najlepsi odchodzą....
niech tylko zwolnią julianne marguiles...(carol hathaway)TO BĘDZIE KONIEC CO ONI SOBIE MYŚLĄ?MAM NADZIEJĘ ŻE JESZCZE ZMIENIĄ ZDANIE A JAK NIE TO CHYBA WYŚLĘ JAKĄŚ PETYCJĘ DO PRODUCENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRAGEDIA...TRAGEDIA........... TO NAJGORSZA WIADOMOŚĆ NA ŚWIECIE....BIEDNA LIZY....CHYBA UMRĘ Z ROZPACZY!!!!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW!!!!!!!!!!!!!MÓJ E-MAIL TO ALIVEORDEAD@WP.PL PISZCIE DO MNIE MOŻE RAZEM COŚ ZDZIAŁAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!TRAGEDIA.....
To wcale nie jest tak, że siostra Carl sama odeszła z całej zabawy pod koniec szóstego sezonu; nie, nie, nie. Nie. To już ponad cztery sezony, jak Julianna Margulies gra w przebraniu recepcjonisty Jerry'ego, niepodpisana w czołówce:) ;)
zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
er bez alex kingston? o nie........................... .. co za kretyn ją zwolnił?!
ostatnio wszyscy najlepsi odchodzą....
niech tylko zwolnią julianne marguiles...(carol hathaway)TO BĘDZIE KONIEC CO ONI SOBIE MYŚLĄ?MAM NADZIEJĘ ŻE JESZCZE ZMIENIĄ ZDANIE A JAK NIE TO CHYBA WYŚLĘ JAKĄŚ PETYCJĘ DO PRODUCENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRAGEDIA...TRAGEDIA........... TO NAJGORSZA WIADOMOŚĆ NA ŚWIECIE....BIEDNA LIZY....CHYBA UMRĘ Z ROZPACZY!!!!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW!!!!!!!!!!!!!MÓJ E-MAIL TO ALIVEORDEAD@WP.PL PISZCIE DO MNIE MOŻE RAZEM COŚ ZDZIAŁAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!TRAGEDIA.....
SKANDAL. Takim samym jest to,że żadnego polskiego kanału nie stać na pokazywanie nowych odcinków mego ukochanego serialu. Oglądanie w kółko tych samych starych serii mi nie wystarcza.
Boże. Jak można wyrzucić najlepszą lekarkę Ostrego?! To jest nieludzkie! Młodzi razem wzięci nie są tak fajni jak ona jedna...
Elizabeth to najfajniejsza postac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Jak mogli ją wywalić??????????????????
jestem słabo zorientowana więc ktoś mi może powiedzieć co stanie się z greenem? umrze?
czy naprawdę chcesz to wiedzieć? tvn ma wykupione serie er do 8 włącznie dlatego radze Ci nie szukaj na siłę info o tym tylko czekaj... już niedługo;) pozdrawiam;)
ming - na również została zwolniona. ostatnim odcinkiem z udziałem alex kingston będzie odcinek numer 4 jedenastego sezonu. ming - na również zakończy swoją obecność na er w 11 sezonie.
A i owszem. Ming-Na Wen opuściła County General w odcinku swiątecznym jedenastego sezonu.
Przepraszam was, nie to miałam na myśli. Przed All in the family zachowywał się tak, że trudno było zrozumieć, że ma psa. Ale jedanak pod jego skórą znajduje się trochę uczuć...
naprawde chce wiedzieć co będzie z tym greenem. ja oglądałam ostry dyżur do tego momentu kiedy okazało się że jest chory (ma guza mózgu - coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie, w każdym razie coś z głową). więc co z nim bedzie?