Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51509
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Co zmienilibyście?

ocenił(a) serial na 8

ER to serial mojego dzieciństwa (pamiętam jak wracałam ze szkoły i siadałam z obiadem przed telewizorem). Mam do niego sentyment ale po obejrzeniu całości jestem rozczarowana tym jak potoczyły się losy Cartera. Po tym jak umarł Green to on stał się najważniejszym bohaterem a pod koniec 11 sezonu widać już było, że nie mają na tą postać pomysłu. Trochę szkoda że nie miał jakiegoś fajnego wątku miłosnego z bohaterką którą mogliby widzowie lepiej poznać. Najbardziej podobał mi się jego wątek z Lucy, widać było chemie między nimi.
A wy byście coś zmienili w serialu?

ocenił(a) serial na 10
Ewelinu

Oj tak, ja tez jestem bardzi zawiedziona zakończeniam dla Cartera. Wszystkim innym (oprócz tych którzy umarli hehe) jakoś się ułożyło- Benton nadal z Cloe:) Albo raczej Cloe nadal z Bentonem- pamietam że nie był łatwym człowiekiem. Cieszę się że Neela w końcu zobaczyła to co oczywist a Sam dała drugą szansę matce i Tonemu. Natomiast żałuję że nie pokazali jeszcze troszkę więcej Abby. Ogólnie w serialu co bym zmieniła? nie uśmierciłabym tylu osób- np. Grega Pratta, bo bardzo liczyłam na jakiś skromny ślub z Batiną.