PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Uważam, że jest on uroczy. Te jego oczy i chorwacki akcent. Mmmm....

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

Dokładnie ;]. Dla mnie jest najciekawszym i najprzystojniejszym lfacetem w tym serialu i ogólnie. Wcześniej najbardziej podobał mi sie Carter, ale Goran Visnjic ma wszystko to co mi sie podoba i to mroczne spojrzenie, a poza tym zajebisty charakter. Mam nadzieje, że Luki będzie w serialu dużo ;P.

karcia_3

No nie. Czy tylko dwie osoby tak uważają?! A reszta co? Chyba nie wolicie Cartera?!

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

CARTER THE BEST I TYLE POWIEM A TERAZ BĘDĘ OGLĄDAŁA NA WSPÓLNEJ

ocenił(a) serial na 10

Ja wolę Cartera. Jak dla mnie jest przyjemniejszy, ale nie powiem żeby Luka nie był przystojny :).

La_Reine_Margot

Strasznie lubię tego aktora za Jimmiego w "Totalnej magii"[słodkie zombii u boku Nicole Kidman]... Ech, jest świetny.

Greeba

Taa...w "Totalnej Magii" jest cudowny....

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

luka przy usmiechu, gestach, spojrzeniu Douga to pikuś!!nie dorownuje mu w niczym..chociaz jest rzystojny i ma cos w sobie..
ale doug to doug!!!moj ideal!!!!!!!Doug i zaden inny!!!
PS.carol to szczesciara!!!!!!!!

malgonia

Maleńka ty chyba masz już jakąś obsesję. Może warto by się nad tym zastanowić? Albo chociaż zachować umiar?

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

A ja np. nie wiem dlaczego, ale nie trawie Clooneya i bardzo sie ciesze, że juz go nie ma. Może po prostu nie jest w moim typie. Jeśli kogoś to uraziło ;) to sorki, taka moja opinia...Goran Visnjic the best :]. A tak przy okazji czy ktos oglądał "Elektre"?? mam zamiar to sciagnąć tylko ze względu na niego ;)

La_Reine_Margot

kovac,mmm cóż ja osobiście wolę cartera ale dobra. kovac jest podobny do clooney'a, ale nie jest zlym aktorem. stosunek do niego jest mi obojętny

ocenił(a) serial na 10
kante

Lukaa jest swietny, boski :) szczegolnie jak mowi po chorwacku, mmmm :D

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

Ja Go nie uwazam za najfajniejsza postac... ale przyznam ze jest uroczy i strasznie mi sie podba..:] ale oprócz Niego lubie Cartera i Greena

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

No jasne! On jest boski........... ;* Po prostu zjeść. A zaraz po nim uwielbiam Cartera i Malucciego.

użytkownik usunięty
starsza_szyszka

Ja go lubie nie tylko za wyglad, bo jest baaardzo przystojny ;] Ale charakter tez ma swietny, cala ta historia z biskupem, powala.. szkoda tylko ze ma takie sytuacje z kobietami, no ale taki scenariusz... :P no i sceny ktora nigdy nie zapomne... to jak jedna kobieta nie chciala dziecka urodzic, jeszcze sie ranila specjalnie w brzuch.. i wyciagneli martwe dziecko.. jak to przezyl Luka... :( wrazliwy mezczyzna :D Ale z tym zabiciem tego kolesia lub wsadzaniem rurki w nos bez znieczulenia to maks :P niepanuje nad nerwami? porywyczy :) i tak jest the best :]

La_Reine_Margot

Kovac bije na łeb wszystkich facetów z tego serialu. Kiedyś najbardziej lubiłam Cartera, ale to się zmieniło;) Doug też jest świetny, ale w końcowym rozrachunku z Luką nikt się nie równa.

ocenił(a) serial na 10
Ajcia

Kovac jest najlepszy i najprzystojniejszy. Uwielbiam go. Te jego oczy. Uwazam ze jest nalepszy z ER i lepszy od Cartera.

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

na pewno KOVAC JEST SUPER!!! tylko jego historia troche smutna :-( mam nadzieję że mu się jakoś z kimś ułoży. KOCHAMY KOVACH'A!!! a te co wolą Cartera nie mają gustu.......... JAK FAJNIE KOVAC PRZYGADUJE CARTEROWI !! BAARDZO GO LUBIĘ!

AgReSyW_BMWic

Ten dzisiejszy motyw z grą w baseball był świetny!! Luka był taki uroczo nieporadny. I jeszcze tekst Abby: Przystojny to on jest, ale asem nigdy nie będzie. Dobre.

ocenił(a) serial na 10
AgReSyW_BMWic

To, że Ty wolisz Luke to nie znaczy, że każdy kto lubi kogoś innego nie ma gustu. Każdy ma prawo mieć sowje zdanie i swój gust i swoją opinie co mu się podoba. Tak samo ktoś mógłby powiedzieć,że to Ty nie masz gustu bo wolisz Luke. Zastanów się trochę zanim coś takiego napiszesz na drugi raz, proszę. Trochę szacunku dla innych!

ocenił(a) serial na 10
zbuntowana6

Luka jest postacią którą lubię najmniej.
Zdecydowanie wolę od niego Douga( ten to dopiero jest przystojny)
I Malucciego(jest słodki)

ocenił(a) serial na 10
mroofkaa

A i jeszcze Romano za ten jego mocny żart.