PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Co właściwie zdarzy się tej całej Afryce? Jestem strasznie ciekawa.jak to będzie z tą dziewczyną Cartera? (ona chyba nie będzie murzynką, co?)

Greeba

wiem tylko tyle że to będzie się działo w Congo.. Luka będzie ranny.. CArter załatwi mu transport.
A po powrocie Cartera Abby bedzie chciała od niego klucze do swojego mieszkania

dzastonoga

o czym mówicie? o co chodzi z tą Afryką? kto tam pojedzie i po co? co będzie z Luką?

użytkownik usunięty
Boska_Marys

Sama nie jestem dokładnie poinformowana, ale to będzie w 9 albo 10 sezonie. W 9 Abby i John będą w końcu parą. Wiem, że Luka pojedzie do Afryki, zostanie ranny. Do Chicago dotrze list, że on nie żyje (?). Carter pojedzie do niego i będzie mu pomagał. Odeśle go do domu, ale sam zostanie w Afryce. Potem pozna MURZYNKE Kem, strasznie się w niej zakocha i przez list (?) zerwie z Abby. Kem zajdzie z John'em w ciążę, ale urodzi martwe dziecko (mówie Wam widziałam kawałek tego odcinka, jak Kem rodzi martwe dziecko i jak Carter'ek strasznie płacze...boooziu ona nawet nie chciała go zobaczyć...chlip chlip ;(;(...) To tyle co mi wiadomo... Jeślik coś pomyliłam to wybaczcie..:)

ocenił(a) serial na 10

Skończy z Abby ? No nie, ciekawe czy ich związek jest w ogóle mozliwy. Mają się tak rozstawać cały czas ? Abby pewnie będzie podłamana. Tragedia.. -_- Carter z murzynką, no pięknie :/

ocenił(a) serial na 10
Iskra

W ogóle oglądałam zdjęcia Abby i Cartera do 10 sezonu i oni w ogóle nie są razem. Szkoda. Musimy zobaczyć o co chodzi a poczekamy do tego momentu jeszcze długo :) Naprawdę miałam nadzieję, że to będzie jakiś stały związek. No cóż, Carter jest kochliwy...

Iskra

Po pierwsze była Mulatką,a po drugie co to za rasizm?

ocenił(a) serial na 10
Marisa

Rasizm ? Wybacz nie rozumiem. Gdzie w moich wypowiedziach są jakieś obraźliwe słowa o ludziach o innym kolorze skóry ? Weź się zastanów... :)

Iskra

Napisalas"z Murzynką i ta zniesmaczona minka-:/.Ale fakt,że zle oceniłam bo juz wiem,że chodzilo ci o to,że chcialabys zeby był z Abby a był z inną, niewazne czy Murzynką czy nie.No więc sorki.

ocenił(a) serial na 9
Iskra

podobno w 12. seonie oprócz Cartera mają odejść dwie inne osoby. jedną z nich ma być Abby :/

ocenił(a) serial na 9
Iskra

podobno w 12. sezonie oprócz Cartera mają odejść dwie inne osoby. jedną z nich ma być Abby :/

użytkownik usunięty
redd

o nie!!! o Carterze wiedziałam :( załamałam sie :( ale zeby jeszcze Abby!!! oni całkowicie chcą mnie zdołować...

redd

to mnie akurat nie dziwi. skoro zwolniono alex kingston bo przekroczyła 40, to prędzej czy później - a raczej prędzej i tak pozbyliby się maury tierney. w końcu niedawno obchodziła swoje 40 urodziny.

mar_mat

ejj.. to jest wręcz irytujące... to może niech same 18latki zatrudniają.. żeby tak szybko z serialu nie wylatywały..

dzastonoga

alex występowała w tym serialu przez 7 lat - mimo wszystko to kawałek czasu jest ;) ming-na występowała przez 5 lat. dodając do tego jeszcze jej gościnne udziały w któreś z początkowych serii, niech wyjdzie na to, że 6 lat gościła na ostrym dyżurze.

ale zgadzam się. zwolnienie alex bardzo mnie wkurzyło. miała fajny akcent i lubiłem jej postać. nie wiem czemu taki odsiew wśród aktorów jest. szkoda.

użytkownik usunięty
mar_mat

przepraszam... czy maura tierney ma już 40 lat??????????

tak... jak się nie mylę to jakis miesiąc temu świętowała swoje 40 urodzinki ^^

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

Tak czy siak moim zdaniem, redukcja etatów aktorów po czterdziestce nie jest dobrym pomysłem. Ja osobiście wolę doświadczonych i utalentowanych niż 18 letnich, debiutujących nastolatków. Poza tym dla nas liczą się postaci a gdy zacznie ich ubywać to nie będzie już ten sam serial. Każdy z nas wybrał już sobie ulubionego bohatera, teraz zostaniemy postawieni pod ścianą bo naszych ulubieńców za niedługo zabraknie... :( Tragedia !