Co właściwie zdarzy się tej całej Afryce? Jestem strasznie ciekawa.jak to będzie z tą dziewczyną Cartera? (ona chyba nie będzie murzynką, co?)
wiem tylko tyle że to będzie się działo w Congo.. Luka będzie ranny.. CArter załatwi mu transport.
A po powrocie Cartera Abby bedzie chciała od niego klucze do swojego mieszkania
Sama nie jestem dokładnie poinformowana, ale to będzie w 9 albo 10 sezonie. W 9 Abby i John będą w końcu parą. Wiem, że Luka pojedzie do Afryki, zostanie ranny. Do Chicago dotrze list, że on nie żyje (?). Carter pojedzie do niego i będzie mu pomagał. Odeśle go do domu, ale sam zostanie w Afryce. Potem pozna MURZYNKE Kem, strasznie się w niej zakocha i przez list (?) zerwie z Abby. Kem zajdzie z John'em w ciążę, ale urodzi martwe dziecko (mówie Wam widziałam kawałek tego odcinka, jak Kem rodzi martwe dziecko i jak Carter'ek strasznie płacze...boooziu ona nawet nie chciała go zobaczyć...chlip chlip ;(;(...) To tyle co mi wiadomo... Jeślik coś pomyliłam to wybaczcie..:)
Skończy z Abby ? No nie, ciekawe czy ich związek jest w ogóle mozliwy. Mają się tak rozstawać cały czas ? Abby pewnie będzie podłamana. Tragedia.. -_- Carter z murzynką, no pięknie :/
W ogóle oglądałam zdjęcia Abby i Cartera do 10 sezonu i oni w ogóle nie są razem. Szkoda. Musimy zobaczyć o co chodzi a poczekamy do tego momentu jeszcze długo :) Naprawdę miałam nadzieję, że to będzie jakiś stały związek. No cóż, Carter jest kochliwy...
Rasizm ? Wybacz nie rozumiem. Gdzie w moich wypowiedziach są jakieś obraźliwe słowa o ludziach o innym kolorze skóry ? Weź się zastanów... :)
Napisalas"z Murzynką i ta zniesmaczona minka-:/.Ale fakt,że zle oceniłam bo juz wiem,że chodzilo ci o to,że chcialabys zeby był z Abby a był z inną, niewazne czy Murzynką czy nie.No więc sorki.
podobno w 12. seonie oprócz Cartera mają odejść dwie inne osoby. jedną z nich ma być Abby :/
podobno w 12. sezonie oprócz Cartera mają odejść dwie inne osoby. jedną z nich ma być Abby :/
o nie!!! o Carterze wiedziałam :( załamałam sie :( ale zeby jeszcze Abby!!! oni całkowicie chcą mnie zdołować...
to mnie akurat nie dziwi. skoro zwolniono alex kingston bo przekroczyła 40, to prędzej czy później - a raczej prędzej i tak pozbyliby się maury tierney. w końcu niedawno obchodziła swoje 40 urodziny.
ejj.. to jest wręcz irytujące... to może niech same 18latki zatrudniają.. żeby tak szybko z serialu nie wylatywały..
alex występowała w tym serialu przez 7 lat - mimo wszystko to kawałek czasu jest ;) ming-na występowała przez 5 lat. dodając do tego jeszcze jej gościnne udziały w któreś z początkowych serii, niech wyjdzie na to, że 6 lat gościła na ostrym dyżurze.
ale zgadzam się. zwolnienie alex bardzo mnie wkurzyło. miała fajny akcent i lubiłem jej postać. nie wiem czemu taki odsiew wśród aktorów jest. szkoda.
Tak czy siak moim zdaniem, redukcja etatów aktorów po czterdziestce nie jest dobrym pomysłem. Ja osobiście wolę doświadczonych i utalentowanych niż 18 letnich, debiutujących nastolatków. Poza tym dla nas liczą się postaci a gdy zacznie ich ubywać to nie będzie już ten sam serial. Każdy z nas wybrał już sobie ulubionego bohatera, teraz zostaniemy postawieni pod ścianą bo naszych ulubieńców za niedługo zabraknie... :( Tragedia !