wie ktoś może gdzie mozna sciagnac całe sezony ER?..bo za bardzo nie chce mi sie sciagac odcinek po odcinku < tym bardziej ze z reguly sklada sie z 2 czesci i po sciagnieciu kazdej trzeba wylaczyc kopmuter..a jedna sciaga sie ok. 2h> zapodajcie jakies linki czy cokolwiek.
z góry dziekuje!! :* < niestety nie zawsze mialam czas oglądac ten srial..a zaczęłam gdies ok. chyba 11 sezonu..i chcialaby obejrzec wszystko co stracilam>
pozdro :*
http://peb.pl/seriale/124621-rapidshare-ostry-dyzur-er-1994-a.html
Znajdziesz tam wszystkie sezony.
no o to mi choddziło właśnie... jakbym miała ściagnac te wszystkie te 323 < chyba> odcinki sciagac po kolei a każdy w dwoch czesciach to by mi chyba rok zajelo... :(
wiec czekam moze ktos zna takie cudo..ale gdzie mozna obejrzec online odcinki < jak jest np Fringe to na pecetowocu.pl sa normalnie odcinki..ale ER nie znalazlam niestety >
ściągnij sobie program FreeRapid, wrzuć tam pliki z rapida, on sam bedzie odliczał te 15minut i bedzie ściągał po kolei, możesz na pare nocek zostawić no bo tak to nie widać w necie za bardzo ER, można też kupić no ale minimum 80 dych za sezon, a te nowsze droższe są, więc chyba to najlepsze rozwiązanie, pozdrawiam :)
91 zł kosztuje sezon 1-10 11-15 nie ma w Polsce do kupienia jeszcze sezony na DVD ER są tylko z napisami pl np można kupić w empiku
cena za jeden sezon ER to 91zł. Z tego co przeczytalam na wikipedii sezonow od 11 do 15 jeszcze nie wydali na dvd
na allegro mozna kupic nawet sezony od 11-15 wow ale troche kosztuja, 159zl sezon 15sty.