nie pamiętam tytułu, (7.03) ale oglądałam ER. Biedna Abby! A jednak Luka coś czuje chyba do niej! Chcę tylko oddać, że moje inicjały i mojej siostry to też E.R! :-)
dzisiejszy odcinek nazywał sie "A simply twist of fate" - czyli Zawilości losu:)
pozdro:P
to że Luka pobił gościa, który uderzył Abby nie świadczy wcale że coś do niej czyje, wydaje mi się że po prostu jest dla niego ważną osobą no i Luka to dżentelmen broniący czci kobiety ;)
deedee
U mnie również ma ogromnego + ale to nie zmieni mojego poglądu na jego związek z Abby. Oni do siebie nie pasują. Carter byłby odpowiednim mężczyzną dla Abby, a Kovac to dobry przyjaciel i tyle :)
masz rację oni do siebie nie pasują Abby powinna być z Carterem, Luka jest jej dobrym przyjcielem
Luka jest w ogóle takim facetem z którym trudno się związać. Jest przyjacielski, miły, czuły ale czegoś mu brakuje. Może to jest spowodowane tragedią jaką przeżył ale kobiety po bliższym jego poznaniu nie chcą się wiązać. Wolą pozostać na stopniu przyjacielkim bo Luka jest człowiekiem na którym zdecydowanie można polegać. :)