Płakac mi sie chce na mysl ze Mark Greene umrze. To juz wole zeby usmiercili tą Kerry Wheaver albo Abby. Za nimi bym nie teskniła tak jak za Markiem. To moja ulubiona postac ze wszystkich lekarzy jacy sie pojawili w Ostrym Dyżurze. Tez ubolewan nad tym ze chca zakonczyc emisje tego serialu, ale mam nadzieje ze puszcza dalsze odcinki tego kultowego serialu. Kto nie chce zeby umierał Mark Greene nie sie wpisuje.
no i jest od początku... tak mało ich już zostało [tych początkowych] na dzisiejszym odwinku się poryczałam... jakie to smutne... Dla mnie z filmu nie odchodzi aktor, a bohater...
No i dołujące, że w sumie smutno odchodzi z tego świata.Własciwie nie zrealizował się w miłości bo trochę czasu był z Liz w separacji, miał kłopoty z córeczką. Wczesniej mu ojciec umarł. Ech, mogłoby zycie chociaz pod koniec nie dawac mu w kość.
mi też jest bardzo przykro,że on umiera, ale cóż Anthony Edwards grał w ER prawie od początku i ma prawo mieć dość, pomimo,że jest to kultowy serial, jedyny warty obejrzenia amerykański serial, reszta to chała i szmira
P.S. czy ktoś mógłby mi napisać co było w odcinku z 11.03?? proszę!!!
pozdrawiam
love_er:):)
11 III-był odcinek głównie o Marku. O tym jak coraz gorzej mu szło w pracy, wypadł mu skalpel, słaniał się na nogach,chodził podłączony do kroplówki. W końcu Weaver powiedziała mu, że go oddala od krytycznych przypadków, bo musi zdać sobie sprawę ze swojego stanu.Abby wyprowadziła się od Kovaca.Corday płakała jak Green jej powiedzia,że nie chce już chemii bo woli żyć krócej ale pełniej,powiedział że ją kocha. Potem do małej dziewczynki powiedział,że była jego ostatnią pacjentką. Wyszedł i skonczył prace w szpitalu.
ja równiez nie chce aby umarał !! to moja ulubiona postać w serialu !! to dzięki niemu zaczęłam oglądać ER!! zaczarował mnie swoim urokiem :)
a teraz co ?? umiera !! to bez sensu ;-(
http://bewarehedard.free.fr/videos1to8.htm [bewarehedard.free.fr/vi ...]
tutaj jest coś o jego śmierci
Carter read the letter then....."Mark died this morning..at 6:04am"
;(;(;(
A to jest k... taki kawałek że można tylko puścić bekse!!! ŚCIĄGNIJCIE SOBIE
http://www.home.karneval.cz/107413690/821_pohreb.wmv [www.home.karneval.cz/10 ...]
Jest to pogrzeb Marka Greena R.I.P. ††††&# 8224;
Mnie też szkoda Marka. Tak by wyjaśnić niedomówienia Markowi nie wypadł skalpel tylko rurka :P Ale to w końcu nie o tym rozmawiamy bo to nie jest najistotniejsze. Nie chcę by doktor Green umierał ale równiez nie chcę by żył a kto inny zginął.. Najlepiej gdyby obeszło się bez uśmiercania bohaterów no ale...jesli ma się coś dziać to czasem trzeba zdecydować się na takie chwyty.. To dla Marka [*]