Ktos wie ile jest dostepnych sezowow w polsce na dvd bo z tego co sie orientuje to tylko 1-3 sezony sa dostepne dlaczego tak malo jak unas w tv wlasnie konczy sie 8sezon?
Hmm, czy ktoś wie może czy wydania na DVD są dostępne w wypożyczalniach?! Bo chętnie bym sobie obejrzał od początku, ale żeby kupić wszystkie części mnie nie stać! Jeśli ktoś się spotkał z ER w wypożyczlani to napiszcie prosze w jakiej. Napewno ułatwi mi to poszukiwania! Dzięki z góry i pozdro dla wszystkich fanów.
w wypozyczalni beverli hills sa dostepne wszystkie 3 czesi przynajmniej umnie -)szczecin
Acha a dlaczego dopiero premiera 4czesci bedzie w tv konczy sie 8 a w wypozyczalni dopiero 4 najpiewr powino byc w wypozyczalni a potem w tv zazwyczaj tak jest
w wypozyczalni beverli hills sa dostepne wszystkie 3 czesi przynajmniej umnie -)szczecin
Acha a dlaczego dopiero premiera 4czesci bedzie w tv konczy sie 8 a w wypozyczalni dopiero 4 najpiewr powino byc w wypozyczalni a potem w tv zazwyczaj tak jest
Dzięks bardzo! Wprawdzie Szczecin to daleko ode mnie, ale z tego co wiem to u mnie w Sosnowcu też jest Beverly Hills więc się wybiore napewno! Pozdrówka!
najpierw na dvd a później w tv? ludzie! przecież er to serial telewizyjny więc chyba logiczne, że najpierw leci w tv. jak dotad wydane zostały 3 części, czwarta będzie w kwietniu. to i tak sporo. w usa i uk premiera trzeciego sezonu nastąpi w maju