Witajcie!!
Mam dla Was małą propozycję - może będziemy organizować spotkania na forum, czy też na czacie, po odcinku ER?? Będziemy go omawiać, itd...
Forum i czat dostępne są na mojej stronie - do waszej dyspozycji i do Waszej decyzji :)
Miło by mi było, gdybyście korzystali z mojego forum - wymienialibyśmy się opiniami na temat jakiegoś odcinka, serii, aktorów etc...
Pozdrawiam, Marshal
www.emergencyroom.prv.pl
Świetnie! Już się zarejestrowałam (Czarna Mamba) i czekam na maila aktywującego. Trzeba ściągnąć jak najwięcej fanów ER na to forum!
Widziałem :) Dziękuję za słowa uznania :) Może to będzie Nasze nowe miejsce spotkań?? Bo serwer filmWeba chyba dostatecznie przeciażony :)))
A powiedz mi proszę, czy mail przychodzi zaraz po rejestracji?
Bo ja tu cała w nerwach siedzę czy przypadkiem nie podałam złego adresu (wiesz, jakaś literówka czy inny błąd)...
Pozdrawiam,
Mamba
Dla wszystkich zainteresowanych - już nie potrzeba żadnego maila :) Autoryzacji nie będzie - każdy może się zalogować, bez podawania maila - konto będzie automatycznie zarejestrowane :)
Co w rodzinie, to w rodzinie:))
Nie mogę się zalogować na Twoim forum ;/ Co się dzieje? Może ja coś źle robię?
Mamba
Dziwne... u mnie wszystko chodzi dobrze!! Może nie masz włączonej obsługi cookies?? Sprawdź to, a jak to nie pomoże, usunę twoje konto, i zarejestrujesz się na nowo - być może ma to związek z tym, że rejestrowałaś się w czasie, kiedy były problemy z wysyłaniem emaili z serwera - teraz autoryzacja jest automatyczna, więc możew tym tkwi problem.
Albo od razu zarejestruj się na nowo - ja już usuwam twoje konto :)