PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Fajny odcinek !!!

ocenił(a) serial na 10

Dzisiejszy odcinek był b. fajny ale strasznie denerwuje mnie dr. Lewis. Najfajniejsza scena to ta z porodem kiedy łóżko zaczęło się podnosić. No i oczywiście teksty Romano. Jak zwykle... urocze :-)

ocenił(a) serial na 10
M_S_

Noo, Lewis mnie wnerwia na maxa! :

użytkownik usunięty
elane

Biedny Carter....
Susan okrrrrrrrropnie mnie denerwuje. Nie dość, że jest taka jakaś nijaka, to jeszcze zajęła miejsce Malucciego.
#

ocenił(a) serial na 10

No i jest strasznie nieuprzejma (np. dla babci Cartera)... Wolę Malucciego! ODDAJCIE MALUCCIEGO!

użytkownik usunięty
M_S_

Nooo... Babcia Cartera świetnie jej dogryzła: "Widocznie nieuprzejma jesteś tylko dla nieznajomych".
#

Ja też nie lubię Susan. Jest taka nijaka. A co do babci Cartera: starsza pani rządzi!!

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

ja tam susan lubie, bo przypomina mi starsze serie...ale rzeczywiscie w poprzednich seriach bardziej ja lubialam:p

użytkownik usunięty
malgonia

z całym szacunkiem dla ciebie malgoniu, ale jesteś już nudna z tym ciągłym wychwalaniem starych serii... w każdym poście o tym bełkoczesz...

ocenił(a) serial na 10

Zauważyliście, że Carter ciągle sobie coś robi? W ubiegły czwartek przewrócił się i jeszcze przez kilka następnych odcinków miał problemy z kręgosłupem, w piątek nadepnął na szkło, w poniedziałek uderzył się w głowę, a we wtorek oberwał sami-wiecie-gdzie... A jeszcze wczoraj podczas jogi wpadł na dr. Lewis...
Dzisiaj scenarzyści mu odpuścili :-)

M_S_

Tak. Carter - nasza serialowa sierotka. Uroczy jest. Hehe.

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

susan L. to jedna z lepszych postaci moim skromnym zdaniem, zupelnie nie kapuje co w niej takiego irytujacego :| ohh przepraszam juz wiem nie jest "slodziutkim"maluccim, wezcie i skonczcie go oplakiwac wkoncu (bo ani on ladny ani ciekawy) i zachowywac sie jak banda rozhisteryzowanych nastolatek :|

ocenił(a) serial na 10

Cóż, ja go nie nazwałam "słodziutkim" tylko wolę jego niż Lewis (chociaż obydwoje są trochę denerwujący)...

A wczoraj była świetna scena, która mi najbardziej ze wszystkich zapadła w pamięć, a mianowicie ta z "wampirem". :-)
"To obrzydliwe" - S.L.

ocenił(a) serial na 10
M_S_

A tak w ogóle to najlepiej by było, gdyby nie było ani Susan ani Malucciego... :-)

ocenił(a) serial na 10
M_S_

Ja tam lubie Susan i Dava ! Obydwoje są w porządku ! Szkoda , że Malucci odszedł (w rzeczywistości nik go do tego ni zmuszał) ! Tak ogólnie to ja wszystkich lubie (z wyjątkiem Kerry W.) !!! Pozdro !!!

użytkownik usunięty
olcia_xoxo

tak słyszałem... że odszedł, bo producenci nie chcieli rozszerzyć jego postaci. nie dziwę mu się. prawda jest taka, że częściej robił za statystę niż za jednego z głównych bohaterów serialu. a jego postać była barwna. wyróżniał się od innych, którzy raczej mdli są- tak jak np cleo lub luka.