PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Bardzo fajnie nakręcony:)Momentami nieźle się ubawiłam.Sporo można się było dowiedzieć o naszych bohaterach. A tak na marginesie Luka nawet mi zaimponował tym swoim nieco konserwatywnym podejściem kiedy powiedział,że stracił cnotę w noc poślubną.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
hifisuperstar

ten odcinekn był super carter wreszcie wyznał że kocha abby. Jestem tylko ciekawa kidy będą razem

zgadzam się! odcinek był rewelacyjny! powinni częściej wypuszczać personel ze szpitala i kręcić odcinki z tego co się dzieje w ich życiu prywatnym.

użytkownik usunięty
hifisuperstar

Luka jak mowil po chorawcku (3 i wlasnie z ta noca poslubna... ale im bylo glupio ;] Carter bardzo zle dzis sie zachowywal. Uderzyl Luke w glowem a potem jeszcze sie rzucil. Frajer!
Haslo Luki:
"Abby tez spi u mnie na kanapie i co?" BUAHAHHAAHA!! A carter ta mina :DDDD
Albo Gallant:
"Rodzice placili sluzacej za sex?" (hahaha)
Odcinek swietny, ubaw :D

elane ;]

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się co do genialności odcinka. Świetna kreacja Abby i Luki. Carter zachował się jak palant ale trzeba pamiętać, że jest ogromnie zakochany. To czasem wpływa na odruchy i zachowania :) Więcej takich partów... W ogóle scenariusz genialny

ocenił(a) serial na 9
Iskra

no a Susan? przecież jak ona coś powie, to leżę na podłodze :)))

użytkownik usunięty

Luka to loveeee :D Jest po prostu swietny :)

Szkoda, że Luka bardziej nie zmasakrował Carterowi tej jego ślicznej twarzyczki ;)

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

Noo Susan dzis tez dawala rady :D Jej hasla wymiataly razem z reszta :D Mimo, ze jej nie lubie, to ma u mnie biiiiig plusa :) Luka respect i love :) Carter dzis byl bardzo feeee :/ Wkurzyl mnie bardzo :/ Abby tez wymiatala :D Z ta fajka :DDD BUAHAHAHHA! Gallant tez lolsko dawal :D Odcienk jeden z najlepszych w historii :)

elane ;]

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

Super było na końcu jak Carter powiedział ze to on podrzucił Kerry te "akcesoria" do szafki :P

Aida

rewelacyjny :P od samego początku świetny.. lubie takie przerywniki :)

dużo spraw sie uporządkowało :)

dzastonoga

faktycznie, odcinek byl świetny, a jak Luka recytował po chorwacku to nieźle ich ścięło! czy możecie mi powiedzieć o co poszło, dlaczego tam siedzieli zamknięci? nie oglądałam tego od początku i tylko fargmentami. o co chodziło?

Boska_Marys

"Domina", świadcząca sadomasochistyczne usługi, przypadkowo zostawia na sali ostrego dyżuru torbę z erotycznymi zabawkami. Staje się to przyczyną zabaw i niepoprawnego zachowania członków personelu. Rozzłoszczona Weaver wydaje polecenie, aby Abby, Carter, Lewis, Kovac i Gallant wzięli udział w całodziennym seminarium poświęconym molestowaniu seksualnemu.

ODCINEK SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

użytkownik usunięty
hifisuperstar

Fakt super odcinek... wiecie, że w środowy odcinek umrze Mark Green :(......

użytkownik usunięty
hifisuperstar

Te zabawki były ostre... Weaver jest wredna za takie coś.... nie no przesada ale odcinek był fajny szczeże nie przypuszczałam, że to zrobił Carter :P Podobno jakoś w sręde 16 kończą puszczaś odcinki.... moze nie wiem tam słyszałam.. pozdrawiam wszytskich którzy to oglądają.... mam:)

w środę mark zginie?? a mi się wydawało że to w następniej serii będzie.. jak Corday wyjedzie i wyśle list do szpitala z wieścią że mark nieżyje..

ocenił(a) serial na 10
dzastonoga

I pomyśleć, że sztywniacy z TVN odbiorą nam taką przyjemność jak Ostry Dyżur. Moim zdaniem oglądalność znacznie spadnie. Poza tym czemu wycofują takie arcydzieło a meksykańskie telenowele pozostawiają bez uszczerbku? Tragedia. I to są marketingowi specjaliści ?! :| Biedny Green [']

użytkownik usunięty
hifisuperstar

Choś słyszałam też że TVN kupiło serie do 11 nie wiem

użytkownik usunięty

mark umrze chyba w srode albo we wtorek. mam propozycje: nie jestem tu zlogowana wiec chyba nie moge dodawac tematów, ale moze ktos by zalozyl temat w którym pisało by ie najlepszy cytaty i sytuacje z ER. Co o tym myslicie?

ocenił(a) serial na 10

Ten odcinek z pewnościa zalicze do moich ulubionych :D. Zajebiste teksty leciały. Tak sie uśmiałam! Miła odskocznia od smutnych sytuacji w ER. Ostatnio polubiłam Susan. A najbardziej podobał mi sie dźwięk jaki wydał z siebie Kovac jak zajrzał do torby. Genialne to było ;)))

karcia_3

a co do SuSan.. to zauważyliście że ona ma świetną barwe głosu? bardzo charakterystyczną..

użytkownik usunięty
hifisuperstar

Odcinek był świetny:)Za mało powiedziane,po prostu bomba!!!!!Polubiłam Susan,jest nawet śmieszna:)No i w końcu coś się zaczyna dziać między Abby i Carterem:)widziałam ich pocałunek z ostatniego odcinka,można pobrać na www.mjgraphix.com/carby/ jest śliczny:)aż chce się płakać,bo to przecież koniec i więcej narazie nie zobaczymy:(!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Ale z tymi zabawkami na początku była jazda ;d
I jak Weaver weszła to wszyscy taki szok...

Susan jest super ;] Ma dziewczyna poczucie humoru ;) Gallant sztywniak taki, Luka się rozkręcił z czasem :]

Scully15

ja nie widzialam tego odcinka . bylam w szkole i poraz pierwszy zapomnialam wlaczyc nagrywania i moja mama tez zapomniala!!! aaaaa ;(;(;(;(. ja zawsze musze przegapic najfajniejsze odcinki i to te , w ktorych glowny watek stanowi trojkacik: Abby , Luka i Carter. czy ktos wie w jaki sposob moge go sobie obejrzec ?? moze jakas stronka??? blagam o pomoc!!! :(:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

COOL BYŁ TEN ODCINEK, ALE JAK ON SIĘ NAZYWAŁ?????? PAMIĘĆ LUDZKA JEST NIETRWAŁA A JA SIĘ SPÓŹNIŁAM NA POCZĄTEK.

ocenił(a) serial na 9
AgReSyW_BMWic

odcinek nosił tytuł "Secrets and Lies" :D

ocenił(a) serial na 9
hifisuperstar

Odcinek, zresztą jak zawsze (no może prawie:) świeny! Carter mnie wkurzał, i to strasznie! Ale na końcu naszczęście już nie zgrywa ł takie 'gbura' tylko się przyznał Susan ze to on podłożył Kerry wibrator czy to co to było :P Gallant zaskoczył tym ze jest 'normalny' a nie taki grzeczyn chłopiec jak na początku mogło się wydawać :P Luka ok, jak zwykle choć były momenty ze był śmieszny, i to bardzo :) Susan & Abby - świetny duet :) Oby tak dalej :D

ocenił(a) serial na 10
Olaa

no odcinek suupcio:) pod kontem intymnym;P
niektorzy mnie zaskoczyli...w pewnych sprawkach...hehehehe...
pozdro:)

użytkownik usunięty
malgonia

Moim zdaniem to najlepszy odcinek w historii ER. Susan i Abby są boskie(zwłaszcza Susan). Szkoda, że nie ma powtórek w weekendy.