Ubóstwiam ten serial!!! Dzięki telewizji TVN za to że znów go wyświetlają w Polsce! "Na dobre i na złe" może się schować!!!
ER RULEZ!
popieram:)
Te| uwielbiam OSTRY DYZUR:)! I nasz krajowy prodokt na "na dobre i na zle" jest potwornie nudnym serialem. Muzyka w naszym serialu poprostu usypia a w najlepszym razie smieszy. OSTRY DYZUR jest w 100% superowy:)!
ja tez!!! jeszcze zaden serial nie pobił i nigdy nie pobije Ostrego dyżuru! Nasze polskie Na dobre i na złe to tylko głupia podróba i nie ma porównania do ER!!! A poza tym w ER są przystojni faceci :) zwłaszcza Carter! A w Na dobre i na złe co cieszą się jakimś Żmijewskim hahaha
Ale porównanie- Na dobre i na złe do ER :P Gdzie wy ludzie macie głowe? ;/
ER to ER i już :P A nie jakaś Zosia Stankiewicz- Burska uciekająca przed swoimi cichymi wielbicielami.
Amen.
wszyscy macie rację ten serial jest fantastyczny nie to co "na dobre i na złe" w tym polskim serialy w ciągu jednego odcinka pojawia się jeden pacjent a w er tętni życiem, ciągle coś się dzieje nie wszyscy przeżywają i oporócz tego jest bardzo realistyczne
Dzisiaj moja mama oglądała "Na dobre i na złe" w moim pokoju (ja wtedy siedziałam na kompie). Co jakiś czas zerkałam na ekran i po prostu boki zrywałam. Ludzie, jaki to jest denny serial! Najbardziej się uśmiałam jak jakiś koleś się pyta "Czy widział pan mojego ojca?", a ktoś mu odpowiada "Zaprowadze pana na IZBE PRZYJĘĆ". Jak zobaczyłam tą izbę, to dostałam ataku głupawki. Hahaha. Normalnie jeden pacjent przez 50 minut. Jednym słowem shit a nie serial. Nie to co nasze kochane ER z Carter'kiem na czele =]=]=]
We love ER!! :*
Powiedz ile ty ważysz. Raczej mało,skoro twój komp wytrzymuje jak na nim siedzisz :)