PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

GENIALNY!!!!

ocenił(a) serial na 8

Ubóstwiam ten serial!!! Dzięki telewizji TVN za to że znów go wyświetlają w Polsce! "Na dobre i na złe" może się schować!!!
ER RULEZ!

użytkownik usunięty
Mysza_2

popieram:)
Te| uwielbiam OSTRY DYZUR:)! I nasz krajowy prodokt na "na dobre i na zle" jest potwornie nudnym serialem. Muzyka w naszym serialu poprostu usypia a w najlepszym razie smieszy. OSTRY DYZUR jest w 100% superowy:)!

użytkownik usunięty
Mysza_2

popieram:)
OSTRY DYZUR! Najlepszy serial na swiecie!:)

użytkownik usunięty

ja tez!!! jeszcze zaden serial nie pobił i nigdy nie pobije Ostrego dyżuru! Nasze polskie Na dobre i na złe to tylko głupia podróba i nie ma porównania do ER!!! A poza tym w ER są przystojni faceci :) zwłaszcza Carter! A w Na dobre i na złe co cieszą się jakimś Żmijewskim hahaha

ocenił(a) serial na 10

Ale porównanie- Na dobre i na złe do ER :P Gdzie wy ludzie macie głowe? ;/
ER to ER i już :P A nie jakaś Zosia Stankiewicz- Burska uciekająca przed swoimi cichymi wielbicielami.
Amen.

ocenił(a) serial na 7
Mysza_2

A ja wolę "Daleko od noszy". Zabawne przynajmniej. :D

użytkownik usunięty
Kasiek_haz

wszyscy macie rację ten serial jest fantastyczny nie to co "na dobre i na złe" w tym polskim serialy w ciągu jednego odcinka pojawia się jeden pacjent a w er tętni życiem, ciągle coś się dzieje nie wszyscy przeżywają i oporócz tego jest bardzo realistyczne

użytkownik usunięty

taa porównajcie sobie np. Zośke do Corday. Nie chce mi sie myślec na ten temat.

ocenił(a) serial na 10

bojcie sie Boga!!!nie porobnujcie nawet er do na dobre i na zle...!!!

użytkownik usunięty
malgonia

Dzisiaj moja mama oglądała "Na dobre i na złe" w moim pokoju (ja wtedy siedziałam na kompie). Co jakiś czas zerkałam na ekran i po prostu boki zrywałam. Ludzie, jaki to jest denny serial! Najbardziej się uśmiałam jak jakiś koleś się pyta "Czy widział pan mojego ojca?", a ktoś mu odpowiada "Zaprowadze pana na IZBE PRZYJĘĆ". Jak zobaczyłam tą izbę, to dostałam ataku głupawki. Hahaha. Normalnie jeden pacjent przez 50 minut. Jednym słowem shit a nie serial. Nie to co nasze kochane ER z Carter'kiem na czele =]=]=]
We love ER!! :*

ocenił(a) serial na 7

Powiedz ile ty ważysz. Raczej mało,skoro twój komp wytrzymuje jak na nim siedzisz :)

użytkownik usunięty

Jeden pacjent bo sprzętu mają tylko dla jednego pacjenta, co ta za szpital w którym jest jeden kardiomonitor, jedna pompa infuzyjna (która jak wół widać że nie działa) jeden defibrylator i respirator, poprostu ten szpital i oddziały to jedna wielka popierdułka :)