PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51376
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Po dzisiejszym odcinku byłem lekko mówiać wstrząśnięty.... Grenn i guz mózgu... Niby o tym wiedziałem, ale jednak dopiero teraz to sobie ich synem ?

Robak_3

Po dzisiejszym odcinku byłem lekko mówiać wstrząśnięty.... Grenn i guz mózgu... Niby o tym wiedziałem, ale jednak dopiero teraz to sobie uświadomiłem... Wiece co będzie z nim i z Corday. A co z ich synem ?

Robak_3

Dla mnie ten odcinek jako całość był dziwny. Inny montaż, inne ujęcia. No i niestety wiadomośc o guzie mózgu Grenna

użytkownik usunięty
Arda_mexx

Te ujęcia Greena, kiedy idzie korytarzami szpitala... Brr...

ocenił(a) serial na 7
Robak_3

Ja niestety dziś nie oglądałem serialu... niestety. Ale wiem że Green będzie operowany w Nowym Jorku i """podobno""" nic mu nie będzie. Ale wkrótce i tak opuści serial.

Campbells

a wicie co będzie z ich dziecięciem ?? ja niestety nie pamieam ale bardzo mnie interesuje.........

ocenił(a) serial na 9
marsille

Będą mieli córeczke :))) Niestety nie ogladałam dzisiejszego odcinka... ;( Ostatnio w ogółe nie zdązam ze szkoły na ER ;(

Olaa

Najgorze było to ze tu radosna nowina bo dziecko (córeczka) a Green niemugł sie chyba zabardz cieszyc po tym co sie dowiedział. Strasznie było mi go zał ;(

ocenił(a) serial na 10
katia_5

Chcecie znac prawde? to wam powiem... jak nie chcesz, to nie czytaj dalej :P
Greene bedzie operowany i niby wszytsko potoczy sie dobrze. Niestety bedzie nawrot i nie bedzie juz ratunku dla niego. Corday urodzi sliczna coreczke :) Mark umrze pod koniec sezonu 8. Smutne... ja przeczytalam to przez przypadke na kaziee. Oglodam jakie sa odcinki a tam "Season 8, episode 21- On the Beach (Dr Greene dies)" Doznalam szoku. Jak chcecie to moge wam opowiedziec o reszcie ekipy... kto kiedy odejdzie, dlaczego itp. :D