PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Nie no to było świetne.Biedny Malucci!!!Jaką on miał minę jak dostał zastrzyk od Luki:))

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

szkoda,ze nie pokazali jak sie obudzil z reka na czole....(lol2)

użytkownik usunięty
malgonia

ooo tak też żałuje, znając Malucciego byłaby niezła polewka :)

malgonia

No też załuję,że tego nie pokazali!Dobre bylo jeszcze jak te dwie dziewczyny rozmawiały i jedna powiedziała:"Doktor Dave zasnął a teraz się ślini" i zaraz potem go pokazali jak śpi w takiej fajnej pozycji.To było słodkie:)Szkoda,że Malucci odchodzi:(((.Kto wie kiedy to dokładnie nastąpi??Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
hifisuperstar

jak dobrze policzyłam to stracimy go w przyszłym tygodniu w piątek :(
katastrofa !!

ocenił(a) serial na 10

Hmm, no chyba tak. W przyszlym tyg. ;/ kurde ;( on jest super!

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

No to było wypasione.... A jak już na końcu szła taka piosenka to mogli go pokazać jak lata z ręką na czole. Pasowałoby do muzyki !_

użytkownik usunięty
starsza_szyszka

Szkoda ze malucci odchodzi.. była z Niego taka kochana ciota.. :( a ja mam nadziejej ze moze w nastepnym odcinku pokaza Go z ta reka na czole.. to było zabawne ;]

ocenił(a) serial na 10

hm, no troche go szkoda :-( ale żeby nie wpadł na taki pomysł (udawania świra) to nie dostałby HALOPERYDOLU. Ja wiem co to za lek, bo z mojej rodziny po narkozie dostał ktoś ten lek. Po nim można spać cały dzień. A CZY KTOŚ WIE W JAKI SPOSÓB MOŻNA ZDOBYĆ TEN ODCINEK ?????!?

użytkownik usunięty
AgReSyW_BMWic

No własnie ja dzis go ściągnęłam z emula. Co prawda szło to kilka dni,ale opłacało się.Na emule znajdziesz go jak wpiszesz po prostu "Survival Of The Fittest" ale możesz też z bespośredniego linku na www.the-realworld.de. W sumie to chyba obojętne.Przed chwila sobie go jeszcze raz obejrzałam i usmiałam się niemiłosiernie:):)Szkoda,że nie ma do niego nigdzie napisów bo w necie są raczej tylko do odcinków z pierwszego i drugiego sezonu.Teraz ściagam sobie "Such Sweet Sorrow":).Nie wiem może udało by się przez maila przesłąć Ci ten odcinek np jesli masz na konto na onecie to mozna sobie na tydzien powiekszyć skrzynkę do 1 GB.Albo może przez GG??No nie wiem. Pozdrawiam serdecznie:):):)

ja poprosze cie bardzo o wyslanie tego odcinka nie wiem da sie na majla jak mam w interii?albo przez gg? czekam na odp .to moj numer gg 2103729

ocenił(a) serial na 10

HEJ, JAK COŚ TO JEST MÓJ MAIL: BLAIR10@OP.PL. A JAKI ROZMIAR MA TEN ODC.? NAPISY DAŁOBY SIĘ ZAŁATWIĆ TYLKO TRZEBA MIEĆ TEN ODCINEK. NA GG TO CHYBA BY ZAJĘŁO TROCHE CZASU. POSTARAJ SIĘ WYSŁAĆ MI GO NA MAILA. PLEASE !!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

wiecie w którym odcinku odchodzi Elizabeth?

ocenił(a) serial na 9
mycha_10

W jedenarsym sezonie :( Na szczęście jeszcze daleko do tego :)))

użytkownik usunięty
Olaa

Dziś żegnamy Dave'a :(((((((( Ale po fajnej akcji :D