PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51446
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Homecoming

ocenił(a) serial na 9

Świetny odcinek :) Zresztą jak prawie każdy :) Moją ulubiną sceną jest kiedy Kerry wali swoją laską bejsboliste(?) :) Ogólnie lekarze vs sportowcy :) :P

ocenił(a) serial na 10
Olaa

OOOO jestem pierwsza....
no wiec odcinek jak odcinek.juz mowilam ze nic nie dorowna staremu ER ......:(
fajnie ze wrocil John...:)
fajna byla scenka jak lizzie robi markowi zastrzyk..(przybral fajna poze...):D i ten usmieszek Haleh...:D

ocenił(a) serial na 9
malgonia

Nom :) Chociaż 7 i 8 seria jest jeszcze ok :) 9 to juz, według mnie, dno... 10 już troche lepiej :)

Olaa

Niezła rozruba w szpitalu :D:D:D a zauwarzyliscien ze jak sie przestali się lać to ten chłopak odzyskał puls:D wogule sceny z drapiącym i biorącym zastrzyk Markowi :D:D wogule John oszukujący faceta :D i Kerry z jej kulą, ładnie dostało sie tez maluciemu ( nieumie tego napisać).fajny fajny :D:D:D

Olaa

Zabójczy odcinek :D No, Kerry z laską waląca tego kolesia jest świetna... w ogóle wszystko jest świetne (jak to w ER ;P)

Olaa

Nowe sezony zawsze zaczynają z rozmachem, pamiętacie Leave it to Weaver?? Ciężarówka wjeżdza w kawiarnię, alarm przeciwpożarowy w szpitalu, butla tlenu lecąca przed pół szpitala wbija się w drzwi ... a dzisiaj Kerry w akcji i to wystarczyło za dobry początek serii :)

użytkownik usunięty
Koziol

No Kerry bijąca laską rulez!! Przebija wszystkich. I było też niezłe jak mark klocil sie z corday ze go gdzieniegdzie tymi rekami po bluszczu dotknela. malgonia napisz do mnie na gg prosze:7935732

użytkownik usunięty

ta butla - pamietam to;)))
i kery serioniezle zawaliła a jak sie moim koffanym maluccim przejeła;))ale biedaczek dostał, szkoda mi jego...