ten stary, czyli pierwsze kilka serii, czy te nowe? Ja osobiście zdecydowanie bardziej ten stary. Do 8 serii był to jeden z najlepszych seriali jakie widziałem, 9 seria trochę gorsza, a 10 już nie bardzo mi się podobała. Następnych serii nie obejrzałem.
Ja lubię wszystkie serie, po 10 troszkę gorsze, ale pierwsza jak i druga obsada swietna.
bo widziałem 10 i mi się nie podobała. A w 11 serii odchodzi Carter, a w 12 Lewis. Więc wątpię żeby kolejne serie były lepsze biorąc pod uwagę to że z serialu odeszli ''ostatni z wielkich'':)
a może mi ktoś tylko powiedzieć jak się skończy rozprawa o dziecko Weaver? kto dostanie opiekę?
Kerry dostanie dziecko. W 11 lub 12 sezonie chyba będzie operowana to biodro i wtedy poprosi Abby, że jak by jej się coś stało to żeby ona go adoptowała. Operacja na szczęście się udała i Weaver już mogła biegać za swoim bobasem bez kuli. W 13 sezonie Weaver wyjechała do Miami, żeby pracować w tv i jak przyjechała na otwarcie Centrum Cartera w 15 sezonie to mówiła,że chłopak już urósł i że dobrze jej się tam powodzi...