PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51446
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Ja kocham "Such weet sorrow" i ta piosenke :)

ocenił(a) serial na 10
karcia_3

dla mnie kazdy ze starych serii...a najbardziej "Something New" czyli poczatek odrodzenia prawdziwej milosci.....no i jeszcze "make a wish"czyli przedsmak tego co zdarzylo sie w Something new (scena na ganku heh...)i odcinek po "make a wish"kiedy doug przyszedl do carol....(znow) ale tym razem skonczylo sie dobrze....tak musialo byc!!:)

ocenił(a) serial na 10
karcia_3

dla mnie kazdy ze starych serii...a najbardziej "Something New" czyli poczatek odrodzenia prawdziwej milosci.....no i jeszcze "make a wish"czyli przedsmak tego co zdarzylo sie w Something new (scena na ganku heh...)i odcinek po "make a wish"kiedy doug przyszedl do carol....(znow) ale tym razem skonczylo sie dobrze....tak musialo byc!!:)

użytkownik usunięty
karcia_3

Mój ulubiony to "All in the family" czy jakoś tak dokładnie juz tytułu ni9e pamiętam:)

użytkownik usunięty
karcia_3

a wąłsnie jak sie nazywa piosenka do tegfo odcinka "such sweet sorrow"??

karcia_3

"Such Sweet Sorrow" i "Survival Of The Fittest":))

użytkownik usunięty
karcia_3

Ja nie znam angielskiego tytułu, ale kochałam ten odcinek, kiedy był karambol( początki) i tyle się działo. Po prostu pochłoniałam ten odcinek!
Lena

użytkownik usunięty

A Walk in the Woods... przepiekny.... muzyka, temat... wszystko /marzyciel/

ocenił(a) serial na 10
karcia_3

bardzo lubię So sweet sorrow. Strasznie żałuję, że nie ma już Carol.... Jeszcze Be still my heart. No i All in the family.

mycha_10

Wiem że schemat okrutny, ale ten w którym ginie Lusie:((((

ocenił(a) serial na 10
DzoDzo

"On the beach", "Skin" - zadnego nie bylo w polsce :P