PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

NASTĘPNĄ SERIE PEWNIE WYEMITUJĄ ZA ROK!!! JAK ZWYKLE!ALBO STARE BĘDĄ POWTARZAĆ!!!CZAMU???

użytkownik usunięty
ruda33333

ja zamiast czekać aż tvn łaskawie nam puści pozostale sezony postanowiłam ściągnąć eMule

użytkownik usunięty

J abede chyba sciągac z neta ale ja chce z lektorem tvn do dupy podpisalas/es petycje?

użytkownik usunięty

J abede chyba sciągac z neta ale ja chce z lektorem tvn do dupy podpisalas/es petycje?

może tvn nie będzie taki wredny... :P ER jest pewnie drogie, ale to byłoby chamski gdyby teraz puścili powtórki znowu. Ile razy można?

butterfly_w

może po 22 odcinkach serialu ktory jutro sie zaczyna będzie kolejna seria er ? :)

butterfly_w

Mail od TVNu:

))Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawią się kolejne odcinki serialu "Ostry dyżur".
Najprawdopodobniej kolejne serie ukażą się za kilka miesięcy.

Pozdrawiam
Dział Współpracy z Widzami ((

użytkownik usunięty
butterfly_w

A możesz napisać do nich czy beda powtorki? Prosze prosze prosze :) I jak cos to napisz tutaj ok? Dzieki z gory :*

ocenił(a) serial na 10

no wlasnie napisz..zeby puscili powtorki!!!my kochamy ten serial.i znow zobaczylambym moich kochaniutkich w sarych seriach...heh
tym razem bym sobie nagrala...
napisz..please...:):0:)
pozdro:*

użytkownik usunięty
malgonia

nie!!! ja nie chce powtórek!!! tylko nam namieszają...

użytkownik usunięty

przepraszam ze nie na temat ale moze ktos wie gdzie jest ta scena w której dźgnięto nożem Cartera i Lucy?

ocenił(a) serial na 10
butterfly_w

no nie dziwie sie ze jest drogi - jak przciez edwardsowi i eriqowi zapłacili tylke kasy za zostanie...

Wilma_2

widzowie@tvn.pl - piszmy wszyscy to może puszczą :P

ocenił(a) serial na 10
butterfly_w

MOI DRODZY.
TAKA PETYCJA JUŻ BYŁA.
TVN PÓŚCI ER 3 PAŹDZIERNIKA 2005 ROKU :]

użytkownik usunięty
ruda33333

a ja chciakabym zeby te ostatnia serie wyemitowali znowu, bo z budy wracam o 16 i prawie nic nie widzialam:( a nie mogalam zrywac sie z lekcji bo matura w tym roku :( jeszcze wiekszy problem