NASTĘPNĄ SERIE PEWNIE WYEMITUJĄ ZA ROK!!! JAK ZWYKLE!ALBO STARE BĘDĄ POWTARZAĆ!!!CZAMU???
ja zamiast czekać aż tvn łaskawie nam puści pozostale sezony postanowiłam ściągnąć eMule
J abede chyba sciągac z neta ale ja chce z lektorem tvn do dupy podpisalas/es petycje?
J abede chyba sciągac z neta ale ja chce z lektorem tvn do dupy podpisalas/es petycje?
może tvn nie będzie taki wredny... :P ER jest pewnie drogie, ale to byłoby chamski gdyby teraz puścili powtórki znowu. Ile razy można?
Mail od TVNu:
))Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawią się kolejne odcinki serialu "Ostry dyżur".
Najprawdopodobniej kolejne serie ukażą się za kilka miesięcy.
Pozdrawiam
Dział Współpracy z Widzami ((
A możesz napisać do nich czy beda powtorki? Prosze prosze prosze :) I jak cos to napisz tutaj ok? Dzieki z gory :*
no wlasnie napisz..zeby puscili powtorki!!!my kochamy ten serial.i znow zobaczylambym moich kochaniutkich w sarych seriach...heh
tym razem bym sobie nagrala...
napisz..please...:):0:)
pozdro:*
przepraszam ze nie na temat ale moze ktos wie gdzie jest ta scena w której dźgnięto nożem Cartera i Lucy?
no nie dziwie sie ze jest drogi - jak przciez edwardsowi i eriqowi zapłacili tylke kasy za zostanie...