PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51376
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

KONIEC

ocenił(a) serial na 9

No i wreszcie doczekałem się końca, chociaż jednak szkoda bo serial ten towarzyszył mi przez większość życia

ocenił(a) serial na 10
Vito90

Ano szkoda, ale 15 sezonów to według mnie i tak sporo.

ocenił(a) serial na 8
Vito90

To tak jak mi
Byłem w szkole średniej jak się zaczynał

ocenił(a) serial na 10
giovanni50

urodziłam się, jak się zaczynał :>

ocenił(a) serial na 9
claretka

ja tez się wtedy urodziałam :)

ocenił(a) serial na 8
moniek_sz

i ja też ;) cudowny zbieg okoliczności ;D

Lampart_xD

'94 rok to w ogóle chyba najlepszy rok, jak chodzi o produkcję filmów. Z filmów: Leon Zawodowiec, Zielona Mila, Forrest Gump, Skazani na Shawshank, do tego Ostry Dyżur... są to tytuły, które chyba każdy zna, nie zależnie od tego, czy dałby ocenę 10/10 czy 1/10, to jednak powszechna wiedza o tych filmach jednak przypadkowa nie jest. Zrobiły nie małą furorę. :)
Bynajmniej wydaję mi się, że dzisiaj już nie robi się tak dobrych filmów, jak jeszcze kilka lat temu, czy kilkadziesiąt.

ocenił(a) serial na 9
aurosonic

i jeszcze Filadelfia. Też wydaje mi się, że filmów takich jak te już nie będzie...

moniek_sz

Z tym, że ten akurat jest z '93, wg. tego co jest napisane na tym portalu. :]

użytkownik usunięty
aurosonic

I wywiad z wampirem chyba też z 94' :)

Przyznam szczerze, że tytuł widzę pierwszy raz... jak znajdę czas, to nadrobię.

użytkownik usunięty
aurosonic

Koniecznie. :)

Vito90

WIELKA SZKODA że koniec już "ER" prawie każdy odc. nagrywałem i z przyjemnością oglądałem....

ocenił(a) serial na 10
barman39

Ja również od dziesiątego roku życia oglądam ten serial. Ubóstwiam go he he.Żadne Greys Anatomy,House( dla mnie skrzyżowanie Weaver i Romano) go nie przebije.Szkoda,że nie pomyśleli o jakimś spin-off'ie kiedy jeszcze go nagrywali.

ocenił(a) serial na 10
Vito90

Moim zdaniem najlepsze były sezony 1-8 i tyle by mi wystarczyło. Później brakowało 3/4 oryginalnej ekipy i trochę nudniej się zrobiło.

Kristen

Właśnie poczułem do Ciebie dużą sympatię za to, że wiesz co jest najlepsze....
Pozdrawiam.

the_men_from_okinawa

Racja, najlepsze były początkowe sezony: za czasów Douga, Susan i oczywiście Marka.
Serial świetny :)