PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51446
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Jaka szkoda. Sezonem drugim TVN kończy emisję serialu ER. Zamiast tego dadzą jakiś inny serial o lekarzach. Naprawdę jestem zawiedzony, bo z przyjemnością siadałem o 15.00 przed TV i ogladałem dramat na izbie przyjęć.

ocenił(a) serial na 10
Matt

No właśnie...straszna szkoda... Głupie jest to ,że pewnie za pół roku władzę TVN przypomną sobie i puszczą SEZON 3... zupełnie jak gdyby nie mogli puścić go od razu... Wszędzie puszcza się seriale w jednym ciągu a u nas nie!!!! To głupie... Może należałoby napisać jakąś petycję czy coś do szanownych szefów telewizji TVN.... Bo miłobyło by ciąglę móc śledzić losy lekarzy w Ostrego Dyżuru...
A co do nowego serialu... nie oczekuję zbyt wiele ...i pewnikiem nie będę go oglądać... Na całe szczęście jest tam tylko 14 czy 16 odcinków... Oby tylko nikt nie wpadł na pomysł przedłużenia transmijii....POzdrawiam wszystkich fanów ER!!! Trzymajmy się razem i walczmy o SEZON 3!papa

użytkownik usunięty
Suza

Ja też jestem wielką fanką ER i uważam że popełniono wieki błąd i powinniśmy napisać maila do TVN-u z pytaniem czy puszacza następną serie bo bardzo chciałabym poznać dalsze losy Douga Rossa oraz Marka Greena !!! Odpowiedźcie mi na gg 4643668! Może coś poradzimy?

użytkownik usunięty
Suza

dobry pomysł z tą petycją jeżeli gdybyś się zdecydował/a napisać tą petycje to ja jestem chętna do pomocy tu masz mój e-mail : ameste@wp.pl trzymaj się ciepło! mam nadzieje że wznowią ER ;)

użytkownik usunięty
Matt

Jestem z Wami!!!!! TVN musi puścic kolejna serie ER! Tak sie do Ostrego Dyzuru przyzwyczailam, że codziennie o 15 siadam przed telewizorem i.... przypominam sobie ze ich juz nie ma..:(((( a ten nowy serial jest glupi i beznadziejny. A do tego jeszcze puścili "Pan i pani Smith"..... po prostu szkoda gadac. Musimy cos zrobic. Fani ER łączcie sie!!!!!!!!

użytkownik usunięty

no a ja tak wciagnieta tymi 2 sezonami załatwiłam sobie reszte odcinków i mam tvn w głębokim poważaniu :P

użytkownik usunięty

Zgadzam się!!! Ja chcę "Ostry dyżur". Próbowałam napisać e-meila do TVN, ale nie podali adresu internetowego! Jestem zbulwersowana! Dzięki temu serialowi chcę zostać lekarzem! Protestuję!!!

No, tvn wielka frajde zrobil przypominajac ten serial ]:-) Mi sie marzy, ze sie polsat wreszcie obudzi i dokonczy to, co zaczal, bo oni to juz chyba do 8 czy 9 (?) serii doszli? Ale kiedy to bylo... Ja nie licze, tylko czekam! Nie rozumiem polityki telewizji, by przerywac serial(e, bo zeby to bylo pierwszy :) raz), ktory cieszy sie taka popularnoscia. Oddawac Ostry Dyzur!!!!

użytkownik usunięty
2of6

kocham cartera!! niech oddaja ostry dyzur bo wypirdole im jajaj !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa posram sie...ale mam to juz za soba...ufffff juz leci....

użytkownik usunięty

Jak się posrałaś/eś to się wytrzyj i rozpyl odświerzacz powietrza a co do Cartera zgadzam się! :) "OSTRY DYŻUR" ma wrócić!!! Zainteresowanych tym serialem proszę o kontakt na gg: nr 5182435:) Pozdrawiam wszystkich internautów-fanów "ER" :))

użytkownik usunięty
2of6

Skonczyli pod koniec 8 serii, pare odcinkow przed smiercia Marka Greena, najwieksze chamstwo jakie mozna sobie wyobrazic. Decydujacy momemnt, najlepsza seria, gdy odchodzi najwieksza gwiazda tego serialu, dusza serialu, najwazniejszy aktor ktory wybil ten serial ponad przecietnosc, a fantastyczna tv Polsat po prostu przestala kontynuowac nadawanie serialu. Wlasnie w USA lecialy odcinki gdy Greene zmarl, cos niesamowitego, zeby 28 letni facet (mowie o sobie) wzruszal sie smiercia bohatera serialowego, no ale ten serial jest juz kultowy i na zawsze zajmie miejsce w mojej duszy...

użytkownik usunięty
Matt

nie proszę to mój ukochany program nie wytrzymam bez niego
zrubcie coś bo .....

użytkownik usunięty
Matt

nie proszę to mój ukochany program nie wytrzymam bez niego
zrubcie coś bo .....