PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Witam wszytkich Lucy moja ulubiona postac byla krotko ale zapadla mi w pamieci szkoda ze musiala zginac:(I mam wlasnie pytanie w zwiazku z jej smiercia czy ktos zna tytul odcinak w ktorym zginela?jak rowniez poprzedniego w ktorym sie wszystko zaczelo?bylbym bardzo wdzieczny wszystkim.

lunatyk21

Ten w którym została zraniona to Be Still in my heart,a umarła -cały odcinek był o tym-All in the family-to jest z 6 serii.

użytkownik usunięty
lunatyk21

Aha :) Lucy fakjan była też ją lubiłam :) i szkoda że umarła...:/też płakałam ale i tak najgorzej było jak ona rozmawiała przez moment;] a później umarła to było pryzkre... i Carter sie tak przejmował ;( o nią a tak na marg to on ją kochał? boo w sumie to dał jej kosza tylko coś nie wyszło z tym zrywaniem... ;]

użytkownik usunięty

Wydaje mi sie ze Carter tak naprawde to kochal ja ale nie chcial sie do tego przyznac poza tym wtedy raczej kariera byla dla niego wazniejsza tak przynajmniej mi sie wydaje Smutne bylo jak po jej smierci musial walczyc z bolem zaczal brac leki a na dodatek caly czas pamietal ja:(

Ja też ją bardzo lubiłam i bardziej przezywałam jej śmierć niż Marka.Na pewno była Carterowi bardzo bliska,pewnie gdyby już przestała być jego podopieczną...:(

użytkownik usunięty
Marisa

Pamietam jak w ktoryms z odcinkow pielegniarka nakryla Lucy i Cartera :)Wtedy obydwoje byl zakochani w sobie i chetni podjac ryzyko ale no coz Carter musial to spie... :(