Uwielbiam ten odcinek!! Zarówno jak 6 serie która jest świetna!! Nie moge już doczekać się środy, siódmego sezonu kiedy Carter wróci do pracy w odcinku Mars Attacks.. Ale to już nie będzie to samo, bez Lucy ;( A propo odcinaka May DAy to jak ktoś byłby zainteesowny to mam fragmenty z poczatku, kiedy przywoża tego faceta i Carter leci w powietrze:p a potem sobie wstrzykuje coś tam.. i jeszcze jak Mark, Chen, Kerry, Benton i Apaugh z nim rozmawiają a ptem Carter wychodzi a za nim idzie Peter itd... PZDR :)
A ja znowu wysłałem maila o te czołówki,no ale pewnie nie masz jeszcze 10 i 11 sezonu. pozdrawiam
ja bym by ła zainteresowana jakbbyś mogła przesłac :) czyli puszczę 7 sezon w środe tak?????? :D:D:D:D apropo tego dzisiejszego odcinku fajny był:Dle tez troszkę smutny ;/ moj adres katia28@interia.pl jakbys mogła przesłać bede wdzieczna :)
podpinam sie pod powyższą prośbe :) bede naprawde wdzieczna moj adres : jo_lut@poczta.onet.pl
Wyczyść sobie konto czy coś bo co Ci wysyłam to nie dochodzi.. :( Daj znać jak to zrobisz to Ci wyśle o co prosiłaś :) PZDR :)
ER leci codziennie i wszystko dzieje sie tak szybko... ;p;p;p
Jak leciało na Polsacie to wydawało mi sie, że nałóg Cartera trwał miesioncami ;p;p;p
Alien.
Nom :) W zasadzie to kiedy zaczął brać ? W którym odcinku ? Bo nie oglądałam ostatnich odcinków 6 serii (prócz May Day :))...
Ktos tu ma czołówki???? runawaygoat@wp.pl - ten kto mi wysle będzie przeze mnie błogosławiony do końca życia :D
no zgadzam, sie jak lecialo na Polsacie to jakby bral Carter i barl a tak nareszcie ogladam codzienie serial ktory kocham:D mam pytanko na Polsacie przestali puszczac ER po ktorym sezonie ? i juz nie puszczali dalszych ? mam nadzieje ze TVN pusci jak ludzion sie nalezy dalsze sezony nabierzaco a nie tylko powtarzaja ciagle od 1 i do ktoregos tam sezonu:/ szlag trafic moze czlowieka
Co do tego, że powtarzajom serie...
Nie miałabym nic przeciwko jakby wkradł sie jakiś error i
TVN wyemitował raz jeszcze serie 5-tą i 6-ta ;-) ;p;p
Alien.
Alien. Czy w kazdej notce musisz pisac takie bledy ortograficzne? Ja tez lubie ten serial, ale bez przesady, niektore notatki odstraszaja od czytania przez takie potworne byki. Czasem warto sprawdzic co sie pisze zanim sie da 'wyslij'.
CosmoEwka
@CosmoEwka
Przykro mi, ale ja specjalnie tak pisze ;p;p
Wcale nie musisz czytać tego, co napaćkam ;p
Poza tym co ma do tego fakt, iż lÓbisz serial ER, a ja robie błendy ? ;p
Tym bardziej, że to nie som błendy tylko nie zawsze mam ochote naciskać [alt]+np.[a] żeby wyszło mi 'Ą' ;p, dlatego wychodzi mi 'om' ;p
A dópa, co ja sie tłumaczyć bende ;p
Alien.
Naprawde maja powtorzyc sezony 1-5? To moje marzenie! Nie widzialam akurat tych sezonow. Boze oby to była prawda!
nie wiem na ile to jest prawda, po prostu ktoś mi tak powiedział, sama bym chetnie obejrzała 1 sezon ( bo nie ogłądałam pierwszych kilku odcinków z tego sezonu ).