Jakie moment w serialu uwazacie za najzabawniejsze??
Mi podobal sie motyw z pierwszego odcinka aktualnego (czyli juz 7.) sezonu, kiedy to strajkowali sprzatacze, wszedzie byl straszny burdel, a do tego zaciely sie drzwi od kibla. Weaver biegala i wsciekala sie na wszystko, a gdy Malik zapytal, co zrobic z kiblem, kulawa rzucila "Wez siekiere!" Po chwili coraz wiekszego zamieszania, miedzy biegajacymi lekarzami i wrzeszczacymi pacjentami, widac Malika, ktory idzie pewnym krokiem w kierunku kibla, z mina mowiaca 'Mam wszystko gdzies' i wielka siekiera pozarnicza na ramieniu. Weaver wrzeszczy do niego "Malik!", ale on odrzuca jej tylko, nie odwarcajac sie: "CZEGO?!" (WHAT?!) Napisy poczatkowe...
Usmialem sie do lez ;) Mam ten odcinek nagrany (podobnie jak pozostale 140, ktore byly juz na TVNie). Jak sie dorobie, to kupie sobie wszystkie sezony na DVD, ale na razie mam poczciwe VHS. Polecam i czekam na Wasze ulubione momenty...
Zabawnie było kiedy po powrocie dr Chen, ona i Carter robili sobie wzajemnie dowcipy. John zrobił sobie rentgen klatki, mając na sobie gwoździe i dał go Jing-Mei jako zdjęcie pacjenta. Chen przeraziła się i kazała Chuny dzwonić po pomoc, ale Carter powstrzymał pielęgniarkę, i powiedział jak jest :)
to z Carterem i Chen było dobre :D:D:D kłotnie Cartera i Lucy, Wever bijąca kulą :D:D i wogule CAŁY SERIAL JEST THE BEST!!!!!!!!!:D:D:D
Te dowcipy między nimi były świetne, a szczególnie jak Carter poszedł do kibelka na zewnątrz a ona go wywołała pagerem chyba i on biegł z papierem toaletowym gdzieś przyczepionym :P.
To z Chen i Carterkiem było suuper =D
Ale nie wiem czy pamietacie jak Carol odciągała sobie pokarm i nalała go do dwóch buteleczek, a nastepnie wlozyla je do lodowki.
Pozniej wychodzi Dave i zajada platki z mlekiem. Carol (chyba ona nie pamietam dokładnie =D) mowi "Skad masz to mleko", a Dave na to "Stalo w lodowce, w takich malych buteleczkach". Carol zrobila wtedy taka suuuper mine i tak super powiedziała "Ohhh Malucci" =D=D
To było super, chociaż uważam, że cały serial jest suuuper =]=]
Pozdrawiam=*=*