Jeżeli ktoś oglądał wszystkie serie, to mam prośbę... Czy Neela i Ray będą razem? A jeżeli tak, to jak do tego dojdzie?
A nie można spokojnie pooglądać 12 serii :) W odcinku "The Gallant Hero and The Tragic Victor" pewien etap życia Neeli się skończy i zacznie się na pewno nowy, zapewne z Rayem, a jak Cię interesuje przyszłość ich to sobie poczytaj na Wikipedii o ostrym, tam sporo jest :)
Ja czekam spokojnie na rozwój wypadków... co to za frajda z oglądania, jak już sie wie co się wydarzy????! zobaczymy co będzie....
W każdym razie po dzisiejszym odcinku i wczorajszym stwierdzam, że coś ewidentnie wisi w powietrzu ;D Zresztą jakoś tak od samego początku, odkąd Neela, zaproponowała czy może zamieszkać z Ray'em, wydawało się że prędzej czy później do czegoś dojdzie...
W sumie cieszyłabym się jakby tak się stało... odkąd są w serialu uwielbiam zarówno Nellę, jak i Raya (właściwie to ich ubóstwiam heh)
podpowiem Wam, ze okaze sie to dopiero w 15 sezonie, dla ulatwienia powiem, ze Ray pojawia sie w 5 i chyba 18 lub 19 odcinku :D
jestem wreszcie zadowolona z takiego rozwoju sytuacji, bo juz zaczelam watpic... :D
pozdrawiam wszystkich fanow, wlasnie skonczylam ogladac ostatni juz sezon!