Niestety, ale muszę stwierdzić że w ER wieje nudą! Tzn. oglądałem 11 i 12 serię i po tym stwierdzam, że nie jest ciekawy, może kiedyś był świetny i tu zaszło zjawisko "wyczerpania" serialu, tak mi się wydaję.
Chirurdzy są lepsi o wiele bardziej.
Kilka scen, wątków, postaci w ER mi się podobało np. wątek śmierci Kovaca a postać to ta grana przez Parminder Nagrę.
to po co się tu udzielasz?. jak ci się nie podoba nie oglądaj i nie zaśmiecaj nam forum.
Hmm... No wiesz, forum jest po to żeby udzielać swoich opinii na dany temat. Po to się tu udzielam. Każdy ma prawo do własnego zdania, tyle :)
Nie zgadzam się z Tobą, że ER to nudy, ale masz rację, że kazdy ma prawo wypowiadac swoje opinie na forum. Trzeba jednak przyznać, że ER od sezonu 9 ( bez Green'a) to już nie ten sam serial. Mimo to uważam, że jest w czołówce najlepszych seriali na świecie. Pokażcie mi serial, w którym zmienili się wszyscy główni bohaterowie, a i tak można się wciągnąć w oglądanie bez opamiętania :))
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Ostrego Dyżuru :)))
O właśnie tzn. możliwe - to nie już ten sam serial. Nie jestem fanem ER (mi się np. nie podoba przez tę owiewkę nudy) i nie będę nigdy, mam swój typ seriali i to nie ten, myślałem że będzie bardziej podobny do np. Chirurgów (lub Lost ale to raczej nie możlwie ;D) a odbiega od nich mocno, pewnie dlatego mi się nie podoba
Również ich pozdrawiam ;)
eeee.... dobra myśl co chcesz mi się tam podoba :P
a po drugie to Kovac nie umarł... może ci chodziło o te momenty kiedy MÓGŁ umrzeć bo był ten moment jak ta babka załatwiła go strzykawką :P
Niee, chodzi mi o te momenty jak wyjechał do Afryki i tam go szukał ten jego przyjaciel (nienawidze go :P) przeszukiwał te ciała.
Chirurdzy są rewelacyjni,ale moim zdaniem Ostry dyżur (pierwsze sezony) to najlepszy serial o lekarzach;)...faktycznie teraz to naciągają;/...nie powrócą do świetności sprzed wielu lat;(
Musze się z tym zgodzić. Chirurdzy wieją trochę taką... bajką... ;P ale i
tak czyni to ich dużo ciekawszym niż obecne sezony ER (które oglądam ze
względu na Abby Lockhart ;)) Pierwszy raz miałem coś takiego że oglądając
serial zasypiałem przy nim :P
Za to 1 sezony Er zainspirowaly mnie do zostania lekarzem ;>
Dla mnie ER jest o wiele lepsze niż kiedyś jak puszczali na polsacie od 10 sezonu odcinki stały się bardzo ciekawe lecz szkoda że z serialu odejdzie prawie cała ekipa z otwarcia sezonu 10,11,12. Bardzo lubie kowaća i reya lecz także oni odejdą z ER