PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51384
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Niestety, ale muszę stwierdzić że w ER wieje nudą! Tzn. oglądałem 11 i 12 serię i po tym stwierdzam, że nie jest ciekawy, może kiedyś był świetny i tu zaszło zjawisko "wyczerpania" serialu, tak mi się wydaję.
Chirurdzy są lepsi o wiele bardziej.
Kilka scen, wątków, postaci w ER mi się podobało np. wątek śmierci Kovaca a postać to ta grana przez Parminder Nagrę.

ocenił(a) serial na 10
charlie33

to po co się tu udzielasz?. jak ci się nie podoba nie oglądaj i nie zaśmiecaj nam forum.

wolvi24

Hmm... No wiesz, forum jest po to żeby udzielać swoich opinii na dany temat. Po to się tu udzielam. Każdy ma prawo do własnego zdania, tyle :)

ocenił(a) serial na 10
charlie33

Nie zgadzam się z Tobą, że ER to nudy, ale masz rację, że kazdy ma prawo wypowiadac swoje opinie na forum. Trzeba jednak przyznać, że ER od sezonu 9 ( bez Green'a) to już nie ten sam serial. Mimo to uważam, że jest w czołówce najlepszych seriali na świecie. Pokażcie mi serial, w którym zmienili się wszyscy główni bohaterowie, a i tak można się wciągnąć w oglądanie bez opamiętania :))

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Ostrego Dyżuru :)))

er_fan

O właśnie tzn. możliwe - to nie już ten sam serial. Nie jestem fanem ER (mi się np. nie podoba przez tę owiewkę nudy) i nie będę nigdy, mam swój typ seriali i to nie ten, myślałem że będzie bardziej podobny do np. Chirurgów (lub Lost ale to raczej nie możlwie ;D) a odbiega od nich mocno, pewnie dlatego mi się nie podoba
Również ich pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
charlie33

Jak można porównywać takie coś jak chirurdzy do ER? Nie ta klasa.

ocenił(a) serial na 8
charlie33

eeee.... dobra myśl co chcesz mi się tam podoba :P
a po drugie to Kovac nie umarł... może ci chodziło o te momenty kiedy MÓGŁ umrzeć bo był ten moment jak ta babka załatwiła go strzykawką :P

mariola_chan

Niee, chodzi mi o te momenty jak wyjechał do Afryki i tam go szukał ten jego przyjaciel (nienawidze go :P) przeszukiwał te ciała.

ocenił(a) serial na 9
charlie33

Chirurdzy są rewelacyjni,ale moim zdaniem Ostry dyżur (pierwsze sezony) to najlepszy serial o lekarzach;)...faktycznie teraz to naciągają;/...nie powrócą do świetności sprzed wielu lat;(

tara_05

Musze się z tym zgodzić. Chirurdzy wieją trochę taką... bajką... ;P ale i
tak czyni to ich dużo ciekawszym niż obecne sezony ER (które oglądam ze
względu na Abby Lockhart ;)) Pierwszy raz miałem coś takiego że oglądając
serial zasypiałem przy nim :P
Za to 1 sezony Er zainspirowaly mnie do zostania lekarzem ;>

Tyraf

film jest suuper :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 9
charlie33

faktycznie, to już nie ten sam Ostry Dyżur:((

ocenił(a) serial na 10
blackbutterfly

Dla mnie ER jest o wiele lepsze niż kiedyś jak puszczali na polsacie od 10 sezonu odcinki stały się bardzo ciekawe lecz szkoda że z serialu odejdzie prawie cała ekipa z otwarcia sezonu 10,11,12. Bardzo lubie kowaća i reya lecz także oni odejdą z ER

użytkownik usunięty
charlie33

ER nigdy nudne nie będzie. Każdy fan Ci to powie :)