PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51446
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Witajcie!!

Jestem zagorzałym fanem serialu Ostry Dyżur, dlatego też stworzyłem stronę :) Serdecznie zapraszam na nią wsztystkich zainteresowanych :) Towarzyszy jej miłe tło dźwiękowe, znane Wam wszystkim z serialu - czyli temat przewodni, kiedy się zaczyna serial :)))

Zapraszam!! www.emergencyroom.prv.pl | www.ostrydyzur.glt.pl

Pozdrawiam, Marshal :)

ocenił(a) serial na 9
Svipp

Świętna stronka! Bardzo mi się podoba! :)

Olaa

Dzięki :) A co się Tobie w niej najbardziej podoba ?? :D

Svipp

Hm,tam w sumie jeszcze nic nie ma.

Marisa

Wiem :) Właśnie Download dodałem - dwa wygaszacze, zaraz dodam muzykę do ściągnięcia, zaraz dodam sezony, potem galeria :)

Svipp

Dodałem także opisy kolejnego, następującego po aktualnym odcinka!! Już dziś wiesz, co wyfarzy się jutro!!

Svipp

To sobie mogę sprawdzić programie telewizyjnym na internecie :)

ocenił(a) serial na 10
Olaa

strona...hmmm.........wiesz co, wqrza mnie u ludzi to, ze tak latwo zapominaja ......w twoim przypadku chodzi mi o to, ze umiesciles teraznijsze zdejecia z obsady ER, a gdzie podstawy tego seruialu???bez ktorych nie bylby taki suuper??mam prosbe: poumieszczaj troche filmikow zdjec ze starymi tymui the best aktorami z ER ..... chyba wiesz ocb...

malgonia

Ok, ale proszę, nie wymagajk tego ode mnie, bo jutro jadę w góry, do wtorku mnie nie ma - ale potem wszystko będzie już cacuś, oki??

ocenił(a) serial na 10
Svipp

no z lekka na razie nic nie ma ale czekam z niecierpliwoscia na jakies nowosci;)))

Wilma_2

Już właśnie zaraz opublikuję DVD :)

No to może podsuńcie mi jakieś pomysły!! Może zróbmy tę stronę razem!! Jedną, a porządną!!

A jak Wam się podoba układ graficzny??

Svipp

Podobają mi się zdjęcia. W każdym razie te co już są. Czekam na więcej. I pomysł z podkładem muzycznym. Tak trzymaj, a będzie dobrze!!

La_Reine_Margot

Galeria jest cały czas w trakcie tworzenia, więc narazie nie ma co oglądać, poza zdjęciami producenta :) Ale już niedługo każdy aktor będzie miał swoją małą galerię - małą, bo wolę umieścić ciekawe zdjęcia, niż byle jakie, byle więcej:)

Jeżeli masz jakieś pomysły, bądź też pliki do umieszczenia - 'wal' do mnie:)

użytkownik usunięty
Svipp

grafikę to pan ściągnął z www.ertv.com ;P powodzenia w dalszym prowadzeniu strony ;) ale może ograniczysz listę aktorów tylko do tych najważniejszych? albo osobny dział dla nich zrobisz. np: obsada główna i goście. bo np chciałbym poczytać trochę o marii bello, kellie martin i o eriku palladino a nie o jakiś statystach ;) trzymaj się.

Co do grafiki: wydaje mi się, że jest ona ładna, i pasuje do tematyki serialu. I dlatego ją skopiowałem :)

Co do aktorów - jestem w trakcie tworzenia :) Własnie kończę Wyle'a :) Także po tej niedzieli powinno już być wszystko !!

Dzieki, że macie jakieś swoje własne zdania!! Jeżeli macie jakieś pomysły - to piszcie je tutaj!!

Svipp

Dodałem już opisy aktorów:
- Noah Wyle
- Maura Tierney
- Laura Innes
- Alex Kingston
- Goran Visnjic

Reszta po tym weekendzie, bo wyjeżdżam w góry do wtorku :)