PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

OD JAKIEGOŚ CZASU MOJA MAMA OGLĄDA ZE MNĄ ER, A JA SIĘ PRZYZWYCZAIŁAM ŻE ZAWSZE SAMA GO OGLĄDAM. STARZY LUBIĄ KOMENTOWAĆ FILM, A JA LUBIE W CISZY I SPOKOJU. TRZEBA SIĘ SKUPIĆ, A TU GADKA : A TA JEST LESBIJKĄ, A TEN.... (OD WEAVER). POMOCY!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) serial na 10
AgReSyW_BMWic

Ja oglądam z tatą, a jak mam więcej lekcji, to mi nagrywa odcinek :) No i oczywiście w ogóle nie przeszkadza mi, że nie oglądam sama

Nessee

ja mam jak milka wole sama ,lepiej sie wczuc w sytuacje a nie przejmowac sie tym co powie ktorys ze starych ,nie lubie ogladac z kims zwlaszcza filmu czy serialu za ktorym przepadam ,a nie masz dwoch tv milka?albo nagrywaj i ogladaj sama jak ich nie ma w pobliznu;)

ocenił(a) serial na 10
malaMi

Zawsze z mama... mowiac szczerze, to ona mi kazala przy obiedzie przelaczac na ER. Tak sie zaczelo :) Bardzo lubia z nia oglodac, poniewaz ja zawsze wyprzedzam fakty i mowie jej co bedzie w odcinku, a uwielbiam patrzec jak sie denerwuje :) Nie wyobrazam sobie odcinka bez obecnosci mamy :) A jak moja siostra jest w domu, to ona tez sie dolacza :P

ocenił(a) serial na 10
elane

Aa, i do tego uwielbiam te nasze skupienie, przezywanie wspolnie danej sceny...

ocenił(a) serial na 10
elane

Ja oczywiście sama, starych ten serial nie kręci, za dużo krwi, głupie gadki itp. ;]
Mi to zwisa, jak nie chcą oglądać to nie... Zresztą wole sama, bo nikt nie komentuje i jest spokój ;]

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
elane

1. MAM DWA TV ALE JEDEN NIE MA POŁĄCZENIA Z SATELITĄ.
2. MAMA LEDWO WYTRZYMYWAŁA NA TYM ODC. Z KRAKSĄ KOLEJKI, CIĄGLE PRZEŁĄCZAŁA, A JA MAM TEGODOŚĆ. SZCZEGÓLNIE JAK ABBY I KOVAC SIĘ KŁÓCILI, TO ONA KOMENTOWAŁA. A JAK JEJ MÓWIE ŻEBY NIE PRZESZKADZAŁA, TO SIĘ WKURZA I ROBI AWANTURĘ. O OJCU NIE WSPOMINAM

użytkownik usunięty
AgReSyW_BMWic

Ja mam to samo tyle, że z tatą. On wie, ze ja nie cierpie jego komentarzy ale i tak to robi, czasem to nawet śmieszne jest ale czasem to szlag mnie trafia dlatego wole oglądać sama. No i można się wczuć w nastrój :) zawsze sie kładę pod kocykiem w ciszy i spokoju :).