Z kąd wiesz, że od 16 stycznia? Ja dostałam maila zwrotnego od TVNu o treści:
Witam!
Trudno obecnie przewidzieć kiedy powróci na naszą antenę serial "Ostry
dyżur". Będziemy informować Państwa w zapowiedziach programowych.
Pozdrawiamy
Dział kontaktów z widzami
Jeśli to prawda, że jak twierdzisz serial puszczą w styczniu to super.
Pozdro :)
To prawda ! - serial puszczą na TVN7 ale nie od 16 stycznia jak pisałem tylko od 15 stycznia o godzinie 17:10
To pewne !!
Bardzo się ciesze że serial powraca do TVN7 !!
Pozdrawiam
Wspaniała wiadomość!
ale chodzą słuchy, że od pierwsego sezonu beda emitować, a dopiero wtedy dadzą 9 i 10... ale ile w tym prawdy to nie wiem...
Po opisie odcinka, który puszczą 15 stycznia można wywnioskować, że to pierwszy sezon. Ale lepsze to niż nic. W końcu doczekamy się sezonu 9. :) Pozdrawiam.
Wielkie dzięki :)Cieszę się, że serial znowu wraca. Szkoda tylko, że od 1 serii. Myślicie, że doczekamy do 9?
Pozdro
Hip hip hura znów mój serial wraca na antenę, ale ile można oglądać wciąż te same serie???? Jeżeli znów zaczną od I serii to dam sobie palec uciąć, że skończą na 8-mej i po naszych apelach za pół roku dadzą od początku i tak w kółko. Może za kolejnych kilka lat puszczą nowsze odcinki :/
W końcu się doczekamy, tylko kiedy??? Wyemitowanie całych 8 sezonów to minimum rok czasu. 9 serię obejrzymy za rok???
Mam takie dziwnie wrażenie że nawet do 8 sezonu nie dojdzie. Dlaczego? ponieważ do wakacji jest 6 miesięcy a na wakacje z reguły są przerwy .. no ale kto to wie może jednak ...