Carter zaczyna niepokoić się o swoje nienarodzone dziecko. Zabiera Kem na izbę przyjęć. Neela martwi się o swojego pacjenta, który nie zgłosił się na leczenie. Kobieta postanawia odwiedzić go w domu, który mieści się w dzielnicy zdominowanej przez gangi. W wyprawie towarzyszy jej Pratt. Abby obawia się, że znów nie zdała egzaminów pisemnych i nigdy nie zdobędzie dyplomu lekarza. Weaver zapewnia ją, że zawsze będzie miała pracę w szpitalu. Sam czuje się skrępowana w swoim własnym mieszkaniu, odkąd wprowadził się do niej ojciec jej syna, Steve. Mężczyzna próbuje ją rozdzielić z Luką. Rebecca, nastoletnia córka Greene'a, zjawia się u Corday, by podzielić się z nią swoim problemem. Wkrótce uroczystość rozdania dyplomów, na którą przybyła cała rodzina Neeli z Londynu. TU masz bardzo krótki opis odcinka. Napisałbym coś od siebie ale ja już dawno mam za sobą wszystkie serie Ostrego Dyżuru(niestety) Mimo że nie jestem fanem seriali to oglądnałem wszystkie odcinki od dechy do dechy choć od odejścia Greena serial stracił bardzo dużo według mnie.