Zawsze tak dziwnie jest jak jakaś postać odchodzi z serialu,a Carol to bardzo miła postać, kruszą sie po mału,że tak powiem stare postacie. Ale dobrze,że wreszcie zdecydowała sie powrócić do Douga. A wątek Carol miał sie skończyć w pilocie śmiercią mózgową, dobrze,ze tego nie zrobili. Juz dzisiaj inna czołówka,bez Carol i Cartera biegnących (wiecie o co mi chodzi?) pozdrawiam
Carol już odeszła. W odcinku"Such sweet sorrow". Zdecydowała się wrócić do Douga.
A jeśli chodzi o śmierć Carol to miała ona pojawić się tylko w pierwszym odcinku pt"Pilot". Probowała popełnić samobojstwo łykając jakieś tabletki. Miało to sie skonczyc smiercia mozgowa , ale ta postac bardzo spodobala sie widzom, ktorzy nie zgodzili sie aby Carol umarla i rezyserzy zdecydowali zostawic Carol i rozwinac jej role.
Uwazam , ze dobrze zrobili zostawiajac ja w serialu bo siostra Hathaway jest naprawde super:)
narobiłem namieszania u katie28 ,przepraszam, dokładnie nie wyjaśniłem, mam nadzieje,ze lekko to przyjmiesz:)
Carol była jedna z najlepszych postaci. Szkoda, że odeszła i że nic nie wyszło z Kovacem. I wiecie co to chyba jedyny minus tego serialu. Nienawidze jak ktoś odchodzi. Tak ciężko sie przyzwyczaić do zmian :(. A o co chodzi z czołówka, tzn. wiem że juz jej nie ma ale...biegnąca z Carterem? Aha i pytanie ile Tvn wykupił sezonów? 8?
W czołówce były takie urywki wypełniające "przestrzenie między postaciami" - nie pamiętam, żeby byli to Carter i Carol, ale faktycznie czołówkę nieco zmieniono. Carol szkoda, bo wnosiła wiele do serialu, ale przynajmniej jej nie usmiercili na koniec ...
Jakbyscie mogli kogo byscie chcieli ponownie zobaczyć z byłej obsady? Ja najchętniej Jeanie Boulet ...
Było było takie wcięcie, z odcinka nie pamiętam jakiego,ale wtedy co cały odcinek był poświęcony pewnej rodzącej kobiecie któa zmarła na końcu. A jeśli jakaś stacja nabywa jeden chociaż sezon jakiegoś serialu to nabywają prawa do wszystkich sezonów jakie powstają, więc może kiedyś puszczą. pozdrawiam
no wlasnie to juz nie to samo ER..dla mnie er to ta stara ekipa i rzadna inna.bez douga, carol, bentonika..chcialabym zeby er ze stara ekipa trwal wiecznie!! a carol i doug to prawdziwa MILOSC !!. dobrze ze jej nie usmiercili.....inaczej straciloby wzystjko sens!!
Ja jeszcze preferuje ekipe ER do końca 6-tej serii z Abby Lockhard włoncznie. Jak patrze na zdjencia promocyjne np. serii 11-tej to jush widać, że to nie jest to samo. Nawet jeśli puszczom odcinki z tymi nowymi bohaterami, to i tak zapewne nie przyzwyczaje sie do nich tak samo jak do tych z serii 1-6...
Alien.
NIIIEE!!!. CAROL I DOUG BYLI SUPER HIPER MOIMI ULUBIONYMI POSTACIAM W ER!!!! Najpierw odzsedł doug ryczałam strasznie ale jeszcze została jego namiastka w carol a teraz kurcze i carol odeszła ale przynajmniej wróciła do douga. Jak leciał Such sweet Sorrow poryczałam się jak bóbr jak carol biegła na lotnisku do douga a potem jak on stał na tym pomoście...... To było cudne. W ogóle jak teraz pomyślę że ani razu już nie wspomną carol ani douga i że już ich nie zobaczę w tych odcinkach co będą teraz na tvn leciały to się łezka w oku kręci!!!!!! BBBBBUUUU Musze się komuś wyżalić. Najchętniej porozmawiałabym z malgonią i carol bo jak widze to one tez bardzo lubiły tę postać a także chciałabym te melodyjki o których wspominałyście. BŁAGAM MALGONIA I CAROL ODEZWIJCIE SIĘ DO MNIE NA GG: 7935732
POPLOTKUJEMY O ULUBIONYCH/ROMANTYCZNYCH SCENACH Z CAROL I DOUGIEM. JA MUSZE SIĘ KOMUŚ POWYŻALAĆ PLIIZZZ!! ALBO JAKIES SUPERASTE ODCINKI/MELODYJKI LUB ITP. CO MACIE NA E-MAILA jazzy.girl@wp.pl PROSZE POGADAMZ KAZDYM KTO UWIELBIAŁ CAROL I DOUGA NA GG: 7935732
A dla mnie akurat romans Doug'a i Carol był mocno przesadzony ;p
Taaa, taka mi para tragiczno-idealna ;p
Jush chyba ciekawsze były zwonzki Kerry z innymi babkami ;]
Poza tym szkod, że Carterowi i Lucy nie wyszlo, bo to mogłoby być ciekawe.
Nie, chociac dobrze, że nie wyszło ;p Nie pasowali do siebie ;p
A teraz to tam w tej bodajże 10-tej serii ER Abby była z Kovac'em ;p
No, ale numer, nie ? ;p;p
Bleh, dziko tak, że w jednym serialu kojarzom wszystkoch po koleji.
Np. Abby+Kovac, Abby+Carter... Jakby było wiencej takich facetów jak oni, to wysfataliby Abby ze wszystkimi pokoleji ;p
A dlaczego akurat Abby ?
Bo jakby wyglondało, gdyby wysfatali Kerry ;p
Alien.
nie martw sie carol jeszcze sie pojawi;))) niedługo;)))
i ja tez sobie strasznie ryczałam w koncówce, po prostu to było takie słodkie, kiedy po tej mowie która wygłosił ten koles co zona mu umarła, carol wstała i podbiegła i wtedy taka muza...ach...to było boskie!!
i serio szkoda ze odeszła ja ja tak lubie!!!
Jak to catol jeszcze wroci???? NAPRAWDE???? Ale super KIEDY??? no ta mowa tego kolesia byla super. Jak oma potem tak pobiegla to ja myslalam jeszcze ze biegnie wlasnie do niego zeby mu cos powiedziec.... a tu nagle bierze plaszcz i zaczyna plakac normalnie odjazd!!!! Ale kiedy wroci??? napisz do mnie na gg 7935732 albo na e-mail jazzy.girl@wp.pl i moze masz ta muze co byla jak ona biegla??? jak tak to przeslij pliiz!!
tak pojawi sie jeszcze w jednym odcinku z doughiem, by wyjasnic komus tam co oni chca robic dalej, czy cos w tym stylu...i na pewno to bedzie przed koncem chyba 7 serii...i jak ona zaczeła tak biec to juz wiedziałam ze jedzie do dougha bo w gazecie przeczytałam;DDD
i ta muza co ona biegła, nie wiem nawet jaki to tytuł bo nie jest wymieniona na oficialnej stronce ER, ale za to mam ta co na koncu leciała;DDDD