Który serial waszym zdaniem jest lepszy:'Chirurdzy' czy 'Ostry dyżur'?
No zdecydowanie ER! Co prawda oglądam oba seriale, ale Ostry dyżur jest o niebo lepszy! Jak dla mnie oczywiście;]
ER moim zdaniem jest lepszy, mniej w nim życia przywatnego, w Chirurgach jest go za bardzo :P Ale jak nie ma ER to się ogląda GA :P
kwestia gustu,ja na przykład wolę chirurgów =D chociaż jak ostry dyżur leci to też spojrzę
Ja uwielbiam Chirurgów, jednak myśle że ER jest lepszym serialem, obejrzałem jak dotąd 8 sezonów, z których każdy trzymał bardzo dobry poziom. Ponadto serial jest kręcony od 15 lat, choć uważam, że powinnien się skończyć też z 3 serie wcześniej, gdyż większość starej obsady poprostu odeszła... Jednakże Er to serial kultowy, z kolei Chirurdzy dość szybko się wypalili. Pierwsze trzy sezony były fantastyczne, jednak później serial obniżył loty i nie sądze, żeby utrzymał się na antenie amerykańskich telewizji tak długo jak ER.
Lubię obydwa seriale, ale gdybym miała wybierać... to chirurdzy przebijają Ostry Dyżur ;p
Ja tez wolę GA szczegulnie te morały i to tak jakby z życia wzięte:D:D
Na dodatek jestem zła bo polsat teraz emituje ER co jak próbowałam ich oglądać to mi się poprostu nudno robiło:D:D
Nie żebym obrażała tych co wolą ER.!
Ale tez nie chce mi się wieżyć że pod koniec 5 sezonu Darek nie oświadczy sie Meredith i zerwie z nią!!
Moze wie ktoś co jest dalej słyszłam tez że GA bd jeszcze 6 sezon^^