PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51376
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Który serial waszym zdaniem jest lepszy:'Chirurdzy' czy 'Ostry dyżur'?

ocenił(a) serial na 9
ooolka

No zdecydowanie ER! Co prawda oglądam oba seriale, ale Ostry dyżur jest o niebo lepszy! Jak dla mnie oczywiście;]

ocenił(a) serial na 10
czaarownicaa

ER moim zdaniem jest lepszy, mniej w nim życia przywatnego, w Chirurgach jest go za bardzo :P Ale jak nie ma ER to się ogląda GA :P

ocenił(a) serial na 6
ooolka

kwestia gustu,ja na przykład wolę chirurgów =D chociaż jak ostry dyżur leci to też spojrzę

rudamaupka

Ja zdecydowanie wolę ER !
;)
Choć zdarzyło mi się obejrzeć kilka odcinków GA. ^^

ocenił(a) serial na 7
ooolka

oczywiście że ,lubię ER to mój ukochany serial ale też oglądam chirurgów

ocenił(a) serial na 1
Gosiaff

Grey'sowie rządzą ! Sa najlepsi ^^
Haha! Chirurdzy <.3 Forever x D

McAddie

Bezsprzecznie ER!!

ocenił(a) serial na 10
latios

Ja uwielbiam Chirurgów, jednak myśle że ER jest lepszym serialem, obejrzałem jak dotąd 8 sezonów, z których każdy trzymał bardzo dobry poziom. Ponadto serial jest kręcony od 15 lat, choć uważam, że powinnien się skończyć też z 3 serie wcześniej, gdyż większość starej obsady poprostu odeszła... Jednakże Er to serial kultowy, z kolei Chirurdzy dość szybko się wypalili. Pierwsze trzy sezony były fantastyczne, jednak później serial obniżył loty i nie sądze, żeby utrzymał się na antenie amerykańskich telewizji tak długo jak ER.

ocenił(a) serial na 10
ooolka

To jest jak porównywanie mercedesa z polonezem.
Oczywiście że ER!

zwierzakus

oczywiscie ze chirurdzy

...zaaaaa krótki

ocenił(a) serial na 10
piotreq_3

Lubię obydwa seriale, ale gdybym miała wybierać... to chirurdzy przebijają Ostry Dyżur ;p

joaszek

Ja tez wolę GA szczegulnie te morały i to tak jakby z życia wzięte:D:D
Na dodatek jestem zła bo polsat teraz emituje ER co jak próbowałam ich oglądać to mi się poprostu nudno robiło:D:D
Nie żebym obrażała tych co wolą ER.!
Ale tez nie chce mi się wieżyć że pod koniec 5 sezonu Darek nie oświadczy sie Meredith i zerwie z nią!!
Moze wie ktoś co jest dalej słyszłam tez że GA bd jeszcze 6 sezon^^

ocenił(a) serial na 10
monikakowalczyk96

Hmmmm. kocham ER i uważam że jest genialny, ale GA równiez z chęcią oglądam. Oba seriale są świetne, jednak zawsze ER bedzie no1 ;]