niw wierze!! własnie mam świat seriali i jest napisane że TVN 7 wyemituje dwa pierwsze sezony ER !!! dobre i to ;] na wiosnę wraca nasz kochany serial jea ;]]
oby to byla prawda:D ja osobiscie jestem tak glodny ER ze obejrze z wielka checia pierwsze sezony ktore sa znakomite. Ja rozumuje to tak TVN wie jaka jest sytuacja , fani domagaja sie nowym sezonow , wywieraja presje , TVN pusza na swoim drugim kanale 2 pierwsze sezony aby jakos zaspokoic , my w tym czasie nadal bedziemy sie starac wykupic nowsze sezony :D
ja tez jestem tak spragniona er ze z chęcią obejrzę dwie pierwsze serie ;] przynajmniej na dr Rossa się napatrzę ;p
OSTRY DYŻUR OD 6 MARCA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU O 17:10 W TVN 7
2 PIERWSZE ZEZONY ( 48 ODCINKÓW)
http://reklama.tvn.pl/6903,2367,1313775,oferta.html [reklama.tvn.pl/6903,236 ...]
P.S. NAJPRAWDOPODOBNIEJ TVN 7 WYEMITUJE ZEZONY 1-8 A OD JESIENI BR. NA TVN MAJA BYC NOWE ODCINKI
TVN PONOC WZNOWIL ROZMOWY CO DO ZAKUPU LICENCJI NA KOLEJNE SERIE
TE INFORMACJE NIE SA JESZCZE PEWNE W 100% ALE SA Z WIARYGODNYCH ZRODEL WIEC MYSLE ZE SIE SPRAWDZA
NARAZIE DOBRE I TO
mnie raczej dobija ta informacja a nie pociesza. zanosi się na to, że zanim wreszcie 9 sezon będzie wyemitowany, my zostaniemy jeszcze kilka razy nakarmieni sezonami 1-8. wychodzi na to, że taka jest polityka tvn - wyekspluatować maksymalnie raz zakupiony materiał, bo fani obejrzą tak czy inaczej 10 razy to samo. żałosne.
Oni tak zawsze. Zeby puścić sezon 9,muszą powtórzyć 8 poprzednich :) a my będziemy czekać pół roku,jak nie dluzej :) takie jest zycie fana ER :/
to prawda sezon 9 ma byc w tvn ponoc na jesienni jak tvn 7 powtorzy ostatnie 8 sezonow
ale lepiej pozno niz w cale
P.S dzwonilem do tvn 7 powiedzieli ze narazie planuja emisje od marca tylko 2 sezonow er ale mysle ze powtorza wszystkie 8 zalezy to tez od tego jaka bedzie ogladalnosc
ale lepiej pozno niz wcale :))
to prawda sezon 9 ma byc w tvn ponoc na jesienni jak tvn 7 powtorzy ostatnie 8 sezonow
ale lepiej pozno niz w cale
P.S dzwonilem do tvn 7 powiedzieli ze narazie planuja emisje od marca tylko 2 sezonow er ale mysle ze powtorza wszystkie 8 zalezy to tez od tego jaka bedzie ogladalnosc
ale lepiej pozno niz wcale :))
super wiadomosć !!!! Ja tam sie ciesze ze obejze pierwsze sezony ER, i jezeli puszcza wszytskie 8 to moge czekac do jesieni na 9 :P
no wlasnie ]
jezeli jest szansa że po tych 8 sezonach dadzą 9 to oglądac będe!
( co ja gadam.. i tak będe ;p )
jak mowielem juz wczesniej bardzo sie ciesze , wszystkie 8 sezonow ogladalem tylko raz wiec moge ogladac powtorki w nieskoczonosc:P tym bardziej ze juz tych 1 -2 sezonow zabardzo sie nie pamieta(chyba 2 czy 3 sezon byl jak carter wrucil z wakacji w smiesznym hawajskim stroju brechty byly:P) , wkoncu godz emisji sa w porzadku , bo jak ER byl o 14 55 to musiales ostro sie sprezac ze szkoly aby zdazc na intro:P
to juz dziś!! coprawda będe musiała sobie nagrać, bo akurat mam wykład na 17 ale i tak z przyjemnością obejrze wieczorkiem :)
pozdrowionka dla fanów :)
po odcinku zapraszam do odwiedzenia forum i wymienienia pogladow na www.ostrydyur.fora.pl pozdro :D
dokładnie fajnie zobaczyc Cartera tak zagubionego i niedoświadczonego, jak sie obejrzy cala serie to sie dopiero naprawde docenia pierwsze odcinki :)
Widac ze kamera inna , wiadomo lata , nasi kochani lekarze strasznie mlodzi , carter swiezak uczy sie zakladac kroplowke:P . Zejebiste uczucie przy ogladaniu ER powraca:D
A jakiś czas temu biadoliłam, że mogliby puścić w TV Przyjaciół albo ER od pierwszego sezonu :D I proszę :) Pamiętajcie! Poniedziałek - piątek godz. 17.10 TVN7 :D
swietny odcinek , powoli juz czuc ten klimat ER:D najlepszy moment , zrezygnowac...? z palenia i picia? zartuje pan!!??:P:P
wkoncu wiem skad sie wzial ten slynny ruch bentona:D
Cieszę się, że znowu wznowiono emisje "ER" {gdy po rocznej przerwie usłyszałam tą świetną muzykę ;D ehh... miodzio;P}...co prawda musiałam zmienić plan dnia żeby upchnąc godzinę na oglądanie "ER", a w dodatku w serialu nie ma jeszcze mojej ulubionej dr Weaver {pojawi się bodajze w II sezonie, tak?:P}, ale nie narzekam... ;) dla mnie - fanki "ER" dobre i to :P
pozdrawiam:)
"zrezygnowac...? z palenia i picia? zartuje pan!!??:P:P "
hehe to było mocne :) jak dobrze że znów można zobaczyć ER w TV aż łezka kręci się w oczku... Carter jest git :)
PZDR
A słyszałam opinię, że Noah Wyle wyglądał bardziej ponętnie w pierwszych sezonach, ale niestety się z nią nie zgodze x P Fryzura obciach, no i w ogóle x P
Ale i tak go kocham: * x D
Pozdrawiam x D
o niebiosa cud że go puścili, tylko szkoda że znowu od pierwszego odcinka... ale i tak będe oglądać, Carter jeszcze żóltodziub.. i wogule tak sie miło patrzy..;)
Miło sie ogląda... ale jak sobie przypomnę dalsze wydarzenia... odejście Rossa, śmierć Lucy i Marka... ćpającego Cartera to juz chciałabym miec to za sobą...
Mam tylko jedno pytanie,bo ja chyba już tej serii nie widziałam,ale: jak zginął Marc? Ostatnie co pamiętam to to,że Carter wrócił z odwyku i zaczął coś kręcić z Abby.
Jennyy... jak ja sobie przypomnę te straszne odcinki kiedy Lucy zmarła a Carter był ranny i potem ćpał to aż mnie ciarki przechodzą...
Ale tak w ogóle to uważam ten serial za najlepszy na świecie i denerwuje mnie, że tvn nie moze wyemitować nowszych sezonow...oczywiście te też chce zobaczyć, ale ciekawa jestem co dalej...
Pozdro dla fanów ER :)