Moim zdaniem serial jest super, opowiada o losach lekarzy ze szpitala w Chicago. Co chwila do szpitala przyjeżdzają nowi pacjenci z różnymi ranami postrzałowymi lub innymi dolegliwościami. Nie zawsze potrafią pomoc... noa le taka rola lekarzy. Uważam, ze serial jest świetny. Bardzo go lubie :) A wy?
super
tez, super serial, 1 seria najlepsza, śmieszne sceny zwłąszcza z udziałem dr johna cartera heheh
super
tez, super serial, 1 seria najlepsza, śmieszne sceny zwłąszcza z udziałem dr johna cartera heheh
ehhh nawet nie wiesz jak ja kocham carterka....on jest taki urocZy......taki boshi nJLEPSZY....SMIESZNY.....GLUPI UTKI I SLODZIUTKI..... ale teraz ma brode ii wyglada z nia ohydnie!! kup sobie swiat seriali i zobaczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja również go lubię. Szczególnie ślicznego Cartera, a także sympatyczną Susan Lewis. Zrobiłam w domu awanturę, że rodzice nie powiedzieli mi, że znowu zaczął się Ostry Dyżur. Tłumaczyli się, że byłoby jeszcze gorzej, gdybym oglądała je od początku, a tak w pierwszym tygodniu nie musieli się męczyć i nagrywać mi filmów, bo jestem często o 14.55 w szkole i nie mogę go obejrzeć. Pozdrawiam wszystkich fanów Ostrego Dyżuru!!!
Magda