PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51446
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Ostry dyżur

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem serial jest super, opowiada o losach lekarzy ze szpitala w Chicago. Co chwila do szpitala przyjeżdzają nowi pacjenci z różnymi ranami postrzałowymi lub innymi dolegliwościami. Nie zawsze potrafią pomoc... noa le taka rola lekarzy. Uważam, ze serial jest świetny. Bardzo go lubie :) A wy?

użytkownik usunięty
Ivonka

super
tez, super serial, 1 seria najlepsza, śmieszne sceny zwłąszcza z udziałem dr johna cartera heheh

użytkownik usunięty
Ivonka

super
tez, super serial, 1 seria najlepsza, śmieszne sceny zwłąszcza z udziałem dr johna cartera heheh

użytkownik usunięty
Ivonka

KARTEREK JEST TAKI PRZYSTOJNY .Z BENTONIKA ŚMIAĆ SIĘ MOŻNA TYLKO.

użytkownik usunięty

ehhh nawet nie wiesz jak ja kocham carterka....on jest taki urocZy......taki boshi nJLEPSZY....SMIESZNY.....GLUPI UTKI I SLODZIUTKI..... ale teraz ma brode ii wyglada z nia ohydnie!! kup sobie swiat seriali i zobaczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ocenił(a) serial na 9
Ivonka

ER najlepszy na świecie! Na dobre i na złe wysiada! PZDR :)

użytkownik usunięty
Ivonka

Ja również go lubię. Szczególnie ślicznego Cartera, a także sympatyczną Susan Lewis. Zrobiłam w domu awanturę, że rodzice nie powiedzieli mi, że znowu zaczął się Ostry Dyżur. Tłumaczyli się, że byłoby jeszcze gorzej, gdybym oglądała je od początku, a tak w pierwszym tygodniu nie musieli się męczyć i nagrywać mi filmów, bo jestem często o 14.55 w szkole i nie mogę go obejrzeć. Pozdrawiam wszystkich fanów Ostrego Dyżuru!!!
Magda