W "Świat seriali" jest (jeszcze) plakat ER ;) Ja mam go już na ścianie :D
własnie przed chwilą wróciłam z kiosku z gazetką.. plakat fajnie pomyślany.. tylko że niektóre zdjęcia beznadziejne.. np Cartera.. brrr no i są na dole nowi ;) i mój kochany Mekhi Phifer ;)
Jezu żartujecie???????????:D Plakat ER? Jesteście pewni że chodzi o nasze kochane ER?????????????:D Matko boska!! Musze go mieć!! Kto jest na tym plakacie?
szczerze?? to wszyscy :] powklejane obok siebie zdjęcia naszych kochanych bohaterów.. zarowno tych starych jak i nowych :]
Matko!!!!!! Moje kochane ER!! A kiedy wyszedł ten ŚS? Mam nadzieje ze jeszcze załapie sie na nie w kiosku!! Jejciu a jak wyszedł Carter'ek? I czy jest mój kochany, piekny (prawie tak jak John) Malucci? Mamuś, ide jutro z rana do sklepu i PLAKAT JEST MÓJ :p:p
Malucci jest ale troszkę mniejszy od Cartera... i jak już wspominałam.. zdjęcie Cartera jest takie sobie.. widziałam lepsze :)
gazeta ukazała się 7 czyli w poniedziałek i kosztyje 2 zł 10 gr :)
Dziękuje za te informacje :* Mam nadzieje że do jutra mi nie wykupią moich słoneczek :D:D Jezu jak dobrze, że przeczytałam ten temat :P Będę miała plakacik ER nad biurkiem :D:D Wiem, że to choroba... :D:D:D:D Ale którz z was nie kocha Carter'a i spółki?:]:]:]
Carter ohydnie wyszedł ;p W ogóle niektóre zdjęcia są takie dziwne, ale ogóle plata b. fajny =^^=
no jutro kupie!!suer .nareszcie powiesze sobie moich idoli na drzwiach!dzieki za wiadomosc:)
mam nadzuiejeje ze jest carol i doug i benton??
tylko niepotrzebnie ci nowi;/;/
pozdro:*
a świat seriali jest tygodnikiem czy dwutygodnikiem? bo chciałabym sie załapać jeszcze...
Na szczęsci mi sie tez udało kupic ten numer z plakatem ER. Wszyscy super wyszli na tych zdjeciacch . Plakat jest zajebisty!!!!!
Carter wyszedł dziwnie ale fajnie. Super wyszedł Ross, Gallant, Malucci, Abby. A tak w ogole to fajny ten plakat :]:]
Ja go mam na drzwiach. Podoba mi się. Ale niektóre fotki mogłyby być ładniejsze. Carter taki............ jakiś jeszcze dziwny. Podejrzewam, że są to zdjęcia: Marka, Bentona, Cartera i Douga z tych pierwszych serii.
Ja go mam na drzwiach. Podoba mi się. Ale niektóre fotki mogłyby być ładniejsze. Carter taki............ jakiś jeszcze dziwny. Podejrzewam, że są to zdjęcia: Marka, Bentona, Cartera i Douga z tych pierwszych serii.