Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51508
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Cześć jeszcze raz :)
Kto wie, który sezon i odcinek ER leci dzisiaj na Polsacie?
Dzięki wielkie :)

PeggySueBrown

Eee... To na Polsacie to emitują?
Na TVN leciał właśnie 4 odcinek 2 sezonu... :) Miałem szczęście oglądać ten odcinek. Niestety pora emisji jest delikatnie mówiąc denna, a chętnie obejrzałbym ten serial jeszcze raz od 1 odcinka, bo TVN na razie nadaje 1 i 2 sezon.

ocenił(a) serial na 7
aurosonic

O, bardzo, bardzo dziękuję :)
Ja nie mogę się doczekać, kiedy zagra Stanley Tucci - lubię aktora :) Ale widzę, żę do trzynastego sezonu sobie poczekam troszeczkę ;)
Bardzo dziękuję :)

ocenił(a) serial na 7
PeggySueBrown

No, faktycznie, godzina fatalna... Mam teraz wolne, a tak, zwykle nie ma mnie o tej porze w domu :(

PeggySueBrown

Mnie nigdy nie ma... oprócz weekendów i dnia dzisiejszego. Wiele gówien typu Klany, Galerie, Sędzie Wesołowskie latają w miarę rozsądnych godzinach po wielu kanałach, a jak już ktoś się weźmie za serial, który był na 29 miejscu na liście 50 najlepszych seriali w historii, to w godzinach, kiedy lud pracuje lub jest w szkole i jedynymi widzami są bezrobotni, emeryci i małe dzieci... :/ Albo ktoś kto ma farta i ma wolne akurat.

ocenił(a) serial na 7
aurosonic

Trzeba zacisnąć pięści i nie tracić nadzieji na zmiany ;) Niestety, z każdym kolejnym serialem, czuję, jakby polscy producenci mieli o nas (widzach) fatalne zdanie - bandy niewymagających debili ;D No nic, czasem człowiek musi pooddychać czymś lekkim (Galeria, klan, Julia, Majka itp.) ^^ I tak dobrze że nie podkładają śmiechu ;)

PeggySueBrown

Ja mam czasami wrażenie, że po prostu dostosowują się do poziomu odbiorców. Przecież ta zupa z jakiegoś żałosnego serialu Polsatu bije rekordy popularności, zwłaszcza w gimnazjach... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi z tą zupą, bo ja tego nigdy nie widziałem i nie mam zamiaru widzieć.

ocenił(a) serial na 7
aurosonic

Cholera, nie wiem ;)
Nie przepadam za polsatem i żaden "polsatowy serial" z zupą nie przychodzi mi do głowy ;D
Ale może to i lepiej...

PeggySueBrown

Ja się o tym dowiedziałem, kiedy gdzieś na jakiejś stronce pojawiła się informacja, że z okazji finału WOŚP na aukcje zostanie wystawiona jakaś miska po zupie, a w internecie przewija się tonę obrazków z tym jajogłowym, łysym kolesiem, który ją jadł... Ale mniejsza z tym, może dotrwamy czasów, kiedy Ostry Dyżur od pierwszego do ostatniego odcinka pokażą w całości o normalnej porze. Na takie g... jak Klan, Pamiętniki z wczasów (czy jakoś tak), sądy rodzinne mają kasę, a 9 sezon ER polska stacja wykupiła 8 lat po premierze w Stanach... -.- Jeżeli ktoś śledził Ostry Dyżur w TV, to świetnie się można było odnaleźć w fabule, kiedy po 8 sezonie, po długiej przerwie nadawano 10, a o 9 zapomniano... i weź się dziw potem ludziom, że w necie bezpłatnie oglądają.

ocenił(a) serial na 7
aurosonic

Dokładnie! Z tą zupą, to faktycznie śmiesznie ;) A ER, naprawdę chętnie bym sobie oglądała. Tylko, że ferie już się kończą i chyba nic z tego... Internet można zawsze wykorzystać, ale niewiadomo jak długo, przez te cholerne acta. Jestem ciekawa, kto i za ile ją kupił ;D I czy w niej je, czy trzyma w gablocie :) A co do zupy http://www.youtube.com/watch?v=jyjuUHNwWD4&ob=av3e ;) Zobacz, jeśli jeszcze nie znasz :)

ocenił(a) serial na 7
aurosonic

No ładnie ;) Już trzeci raz =) Faktycznie, pomyliłam się - tvn ... :D

PeggySueBrown

Pewnie będzie tak jak za wszystkimi serialami - nie wyemitują go do końca, tylko przestawią się na coś innego...

Aino

Potem się dziwią, że ludzie wolą bezpłatnie (a co za tym często idzie - w świetle prawa nielegalnie) w necie poszukać i obejrzeć. :)
Przecież emisja 9 sezonu w polskiej telewizji dopiero 2011 roku, to jest kpina po prostu. :D

ocenił(a) serial na 7
Aino

No właśnie...
I jak tu być przykładnym obywatelem? ;) Jaka szkoda, że ludzie wola oglądac te słabe polskie seriale typu "pierwsza miłość", albo "klan", niż skupić sie na dobrych amerykańskich :(