Błagam pomożci!!!!! z jakiej strony mozna sciagnac te sezony gdzie jest Lucy czyli to jest chyba 5 i 6 bardzo mi jest to potrzebne. Wiem ze da sie z Kazy, eMule lub iMesh ale mi jest potrzebna strona.Błagam pomóżcie!!!!!!! pozdrowienia
Ja moge polecić jeszcze raz stronke www.kellie.com gdzie w dziale Videos można ściongnońć filmiki z ocinka Be Still My Heart i All In The family :-) A stronek innych przepatrzyłam kÓpe i nie znalazłam takiej, z której to można ściongnońć całe odcinki... ;)
Alien
Ale na tej stronce jest tylko Real Video i tam jest urywek jak Lucy zaczynała i jest tam tez tytuł: time of death ale to nie jest do sciagniecia bo prubowałam;/ ale dzieki za dobre chęci :) jakby sie cos znalazło to napisz ok?? pozdrowienia:)
Wienc tak: wystarczy ściongnońć REAL ONE PLAYER [taki odtwarzacz ;p]
Nastempnie w dziale REAL VIDEOS na www.kellie.com kliknońć na obrazek wykrwawiajoncej sie Lucy ;) Pojawi się podstrona, na której som urywki z całego odcinka, w którym umiera ;) Żeby ściongnońc należy zaznaczyć tytuł [np. 'Carter and Lucys last bitter talk'] klikajonc na niego prawym przyciskiem myszy 'Zapisz element docelowy jako...'
Ot, cała sztuka ;-)
Alien.
Po twojej pierwszej odpowiedzi zajarzyłam bo wtedy ta podstrona mi sie nieotwierała. Najgorsze jest to ze tam jest tylko jak Lucy ratuja i jak umiera ale to i tak dobrze:) jeszcze musze skads zdobyc te odcini odkad była w ER bo wtedy plan szkoły mi nie odpowiadał i nie mogłam oglądać a to była dla mnie taka barwna postac i z nia odcinki były ciekawsze :) i dlateo ale dzieki ze mi to podsunełas :)
Wiesz... na tej samej stronie nad fotkom umierajoncej Lucy jest tesh obrazek podpisany 'The premiere (5th seson)...' Mówie na wszelki wypadek jakbyś go nie zauważyła ;-) Tam z koleji jest clip z 5-tego sezonu... Taki zlepek kadrów o Lucy ;-)
Alien.
Widze, że potrzebujesz pomocy więc spiesze z jej udzieleniem. Wejdź sobie na stronke www.the-realworld.de i tam sobie znajdziesz wszystko co bedziesz chciała. Jak jeszcze coś potrzebować będziesz to daj znać a ja jak będę w stanie to pomogę. Czołgiem
bo ściąga mi sie index i jakies modules???? mam nadzieje ze to niejest jakas płatna strona i sie za sciagniecie nie płaci??????
Spoko spoko nic się nie płaci. Ściagnąć możesz np. eMulem. Zaznaczasz fajeczkę co chcesz sciagnąć i klikasz download. No i teraz przenosi się to zaznaczone wszystko do eMulka i się ściaga. A jak długa to zależy od transferów. Maxymalnie kilka dni.
Narazka.
a jak niemam eMule tylko iMesh albo FlashGet?? bo z eMule lub kazy nieda mi sie sciagac i nie mam tego
wystepuje mi jakies ostrzerzenie jak klikam downloads:B i ściągami zamiast filmu jakies modules jakies pliki co sie nieda otworzyc:B
A tam nie trzeba jakiegoś eDonkey'a mieć ?
Bo ja tesh niby próbuje to ściongać, ale jakoś nie idzie ;/
Alien.