PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51376
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Ma kroś może do przesłania odcinki 5 sezony szczegulnie zależy mi na Day for Knigt:) i the strom part 1 i 2

użytkownik usunięty
katia_5

mozesz je4 sobie sciagnac za pomoca eMule

no mogę ale ściąga mi się już wieki za długo a pozatym w wyszukiwarce nie ma tych odcinków co chce:( bo ja mam iMesha bo eMule i Kaza mi niedziała i dlatego pytam się was, awięc jak macie to przesyłajcie katia28interia.pl dzieki i pozdro :*

ocenił(a) serial na 10
katia_5

właśnie... jak wpisuje na Kazie "er" albo "emergency" to... nic mi nie wyskakuje :/
nie ma takich plików u mnie, choć znajomi mają wiele odcinków z Kazy.
może ktoś wie co się stało, że u mnie nie działa?

wszystkie odcinki ER w avi na www.the-realworld.de w angielskiej wersji

użytkownik usunięty
pani_racja

Cholera, tesh bym chciała w ogóle cały sezon 5-ty i 6-ty, ale mnie nie chodzom programy do dałnlołdingu ;(;(;(
Nie ma innego sposobu ?

Alien.

użytkownik usunięty
pani_racja

Wiesz co ja tez szukalam na kazie bo emule to dla mie czarna mafgia;)).Wpisałam po prostu ER.Za pierwszym razem nic mi nie znalazło,ale ostatnio znalazłam sporo odcinków.Tylko,że są pomieszane,różne sezony i różne odcinki,ale zawsze;)).Oczywiscie jak to na kazie czesto pojawia sie brak źródła albo oczekiwanie...no ale. Mam nadzieje,ze Ci to pomoże:))Pozdro!

ocenił(a) serial na 10

Ja też mam pytanko ale inne: czy Weaver kuleje tylko w filmie? czy laura innes rzeczywiśce kuleje w zyciu prywatnym. pozdrawiam