PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51449
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Hejka wszystkim fanom ER;-)Mam pytanko,co sądzicie o Robercie Romano?Według mnie on jest całkiem sympatycznym gościem.Ma nieokiełznane poczucie humoru i zawsze mówi to co myśli.Fakt faktem ideałem nie jest ale kto nim jest?Ja go lubie.Ale moja ulubioną postacią jest Elizabeth Coorday;-)Pozdrawiam,narka:-)

ocenił(a) serial na 10
Mikimoto_

masz racje!!lubie romano, chociaz czasem ma chamskie teksty, ale na prawde swietne poczucie humoru!!jego teksty sa wywaliste!!swietny aktor!!Oscar dla pana paula!!szkoda tylko, ze gdyby nie on to nadal doug pracowalby w szpitalu (no a z tym sie łączy to, ze carol by tez byla) no i oczywiscie gdyby sie ugiął to benton tez by byl:( buuuu....
ale tak serio to baardzo go lubie!!

malgonia

zgadzam się,tym nam podpadł,ale jest oki.Pozdro i papatki;-)

użytkownik usunięty
Mikimoto_

ja tez go lubie. jest w pewien sposob w tej swojej perfidnosci fajny. Jest szczery i nie grzeszy taktem ale kiedy trzeba umie stanac za innymi.
Szczegolnie podobaja mi sie jego utarczki z Elizabeth Coorday, moze dlatego ze i ona umie sie odciac.
Jednak moim ulubionym aktorem jest John Carter. Moze byc nawet narkoman ale i tak jest slodki.

Ja bardzo lubię Romano.SZcery,ma inteligentny i wyrafinowany humor,udaje chama,a jesli trzeba to okazuje ,ze ma wielkie serce.

ocenił(a) serial na 8
Mikimoto_

Przychylam się do poprzednich wypowiedzi. Romano jest spoko i rzeczywiście raczej udaje chama niż nim jest.

Larry

Każdy z lekarzy,coś tam zawalił przy operacjach,jemu nie pamietam,żeby coś takiego się zdarzyło.Jest surowy jak ktos nagina przepisy,ale nie wiem czy to zle.W koncu to chodzi o zycie ludzi.Mi sie jego humor podoba.

ocenił(a) serial na 10
Marisa

Pan Paul McCrane powinien dostać nagrode Emmy, albo lepiej Oscara, tylko szkoda, ze serialom nie przyznają...