Hejka wszystkim fanom ER;-)Mam pytanko,co sądzicie o Robercie Romano?Według mnie on jest całkiem sympatycznym gościem.Ma nieokiełznane poczucie humoru i zawsze mówi to co myśli.Fakt faktem ideałem nie jest ale kto nim jest?Ja go lubie.Ale moja ulubioną postacią jest Elizabeth Coorday;-)Pozdrawiam,narka:-)
masz racje!!lubie romano, chociaz czasem ma chamskie teksty, ale na prawde swietne poczucie humoru!!jego teksty sa wywaliste!!swietny aktor!!Oscar dla pana paula!!szkoda tylko, ze gdyby nie on to nadal doug pracowalby w szpitalu (no a z tym sie łączy to, ze carol by tez byla) no i oczywiscie gdyby sie ugiął to benton tez by byl:( buuuu....
ale tak serio to baardzo go lubie!!
ja tez go lubie. jest w pewien sposob w tej swojej perfidnosci fajny. Jest szczery i nie grzeszy taktem ale kiedy trzeba umie stanac za innymi.
Szczegolnie podobaja mi sie jego utarczki z Elizabeth Coorday, moze dlatego ze i ona umie sie odciac.
Jednak moim ulubionym aktorem jest John Carter. Moze byc nawet narkoman ale i tak jest slodki.
Ja bardzo lubię Romano.SZcery,ma inteligentny i wyrafinowany humor,udaje chama,a jesli trzeba to okazuje ,ze ma wielkie serce.
Przychylam się do poprzednich wypowiedzi. Romano jest spoko i rzeczywiście raczej udaje chama niż nim jest.
Każdy z lekarzy,coś tam zawalił przy operacjach,jemu nie pamietam,żeby coś takiego się zdarzyło.Jest surowy jak ktos nagina przepisy,ale nie wiem czy to zle.W koncu to chodzi o zycie ludzi.Mi sie jego humor podoba.