PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

SUPER!!!

ocenił(a) serial na 10

Dzisiejszy odcinek był po prostu bombowy!
'Partly Cloudy, Chance Of Rain' dołącza do moich ulubionych odcinków. Wszystkie sceny były świetne.
...Benton, który dostał list roztrzygający to, czy jest ojcem Reese'a...
...cała ta akcja przy karetce, łącznie z cesarskim cięciem...
...Greene uratował chłopca, który był praktycznie martwy...
...rozmowa Greene'a i brata tego chłopca...
Można wymieniać i wymieniać...
Świetny był tekst recepcjonisty Franka do Bentona: 'Chcesz się sklonować?'
Kerry poznała Sandy...
No i nikt z pacjentów nie umarł!

ocenił(a) serial na 10
M_S_

A, no i jeszcze muszę dodać że Gallant jest b. fajny! :-)

M_S_

Szkoda tylko babci Cartera...
Fajna babka z niej.

ocenił(a) serial na 10
M_S_

ejj dziś przegpaiłam bo musiałam siedzieć w szkole://// opsizcie mi jakoś, "Benton, który dostał list roztrzygający to, czy jest ojcem Reese'a" czyli co sie okazało ze jest biologiczny czy nie??

użytkownik usunięty
kosmitka_

nie jest !!
odcinek fajny tylko cholera ciagle czekam na dalszy ciag carby i co??i nic.dlugo jeszcze abby i cartera nie bedzie nic laczyc??

użytkownik usunięty

a już myślałam,że to tylko ja mam obsesion na ich punkcie:]gdzieś tutaj na forum czytałam,że w ostatnim odc 8serii mają sie pocałować,a co wcześniej to nie wiem :)piszcie

użytkownik usunięty

ja tez z niecierpliwoscia czekam co sie miedzy nimi wydarzy... witajcie w klubie!

ocenił(a) serial na 10

no odcinek sledzilam z zaparym tchem (jak kazdy zreszta) ale ten byl na serio fascynujacy:)

użytkownik usunięty
malgonia

I jeszcze sie okazało, że Nicole jest kleptomanką i jest w ciąży z Luką.. Kurde, ale zaskoczka =D.
A właśnie. Nie wkurza Was postać Nicole, bo mi ona strasznie na nerwy działa.

użytkownik usunięty

mnie troche wkurza i jeszcze mnie susan wkurza. a tak to wszyscy są OK, najbardziej Carterek!

użytkownik usunięty

a mam pytanko: może ktoś wie jak brzmi oryginalna nazwa ER, bo w motywie przewodnim serialu pisze "emergency" a jeszcze gdzie indziej (np. w internecie) pisze "emergency room". odppiszcie!

użytkownik usunięty

Susan też mi troche działa na nerwy. A tak w ogóle to ja też kocham Carter'a :*:*:* (i Dave'a, którego już z nami nie ma ;((()

zgadzam się z Tobą całkowicie. Złości mnie też trochę jak przeciągają sprawę z abby i carterem, oni powinni być razem:)

ocenił(a) serial na 9

No nic jeszcze nie było ;) Ale będzie, i to dużo w 9 sezonie :))

ocenił(a) serial na 10
M_S_

to peter nie jest ojcem reese'a??? serio?? - bo nie wiem nie ogladałam...;(
i ten swintuszek kovac ze niby tylko u niego mieszka i nic poza tym...wyszło szydło z worka...ale chyba poroni co nie??

użytkownik usunięty
Wilma_2

Mnie tez denerwuje ta Nicol no i Susan za Cartera;*czyli rees nie jest dzieckiem bentona? Kurde. Mam nadzieję że poroni!!!!!!!!!!!!! Wredna jestem:D

użytkownik usunięty

Nie jesteś wredna, Jesli oglądałaś dzisiejszy odcinek to już na pewno wiesz, że Nicole wcale nie była w ciąży. A właśnie mam do Was pytanko: ona jest złodziejką czy kleptomanką, bo już sama się pogubiłam :D
Jezu dziewczyny ale ta dzisiejsza rozmowa Carter'a z Susan była ostra (wieczorem tam na tarasie). Najlepsze było wyznanie Carter'ka który zwierzył się, że masturbował sie w pociągu. Kurcze, to było słodkie :P:P

ocenił(a) serial na 10

Nie oglądałam dzisiejszego odcinka, ale z waszych opowiadań wynika, że był bardzo ciekawy... :-)

M_S_

Ja też nie oglądałam!! Możecie mi powiedzieć jak to się wydało, że Nicole nie była tak naprawdę w ciąży?