ciągnięcie go w nieskonczoność jest nieciekawe serial powinien skonczyc sie na sezonei 6 gora 7 rozciaganie go na tyle sezonów staje sie juz nudne, do sezonu 7 byly ciekawe odcinki cos sie działo w szpitalu(np. brak swiatła ) ross coś przeskrobał a teraz w 11 sezonie nie ma rossa, jego zony(zapomnialem jak ta pielegniarka ma na imie) mark nie zyje romano 2 razy spotkał sie z helikopterem(sic!) myśle ze te postacie były motorem napedowym serialu i carter rzecz jasna, a teraz wszystko to takie sztuczne sie wydaje. W poczatkowym sezonach to wszsytko było jakieś ciekawsze, bardziej przyciagajace uwage a te odcinki puszczane teraz na tvn sa takie mało ciekawe. a sezon 10 i 11 to juz raczej lipa na maxa widzialem trche urywek to wnioskuje ze zamiast seriał nazwac ER powinni przy tych sezoanch nazwac seriał ER's staff. Zaraz pewnie mnie zjedzą fanatycy serialu niezle mi sie dostanie ale takie jest moje zdanie. A wy nie uwazacie ze to juz za dlugo trwa????11 sezonów główni "bohaterzy" juz dawno poodchodzili a oni dalej swoje.
dlaczego ludzi którzy uwielbiaja ER nazywasz od razu fanatykami?? ja np. nie zgadzam sie z toba ale nie jestem fanatyczka tylko fanka moze to chiałes/as powiedziec ??
fan/ka masz racje brzmi lepiej niż fanatyk masz racje :) a co do wyłaczenia tv mozna wyłaczyc ale mozna tez napisac co sie o tym myśli na forum
no walsnie..nie ma jak to doug carol..i wogole najukochansza stara ekipka!!!(---to dopiero ER!!!kiedy odeszly podstawy...:( to nie ma mojego ER.....przeciez oni tworzyli ten serial!!dlaczego odeszli)?????????????????
jak poprzychodzili jacys noowi....beznadzieja..a wogole ogladales sezon 10????????gdzie?