PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

TVN ma licencje!!!

ocenił(a) serial na 10

TVN ma już od jakiegoś czasu licencje na wszystkie 11 serii!!! Tylko, że nie chce ich puszczać. Z niewiadomych powodów!!! Co za zniewaga!!!

użytkownik usunięty
markreda

Czemu? Ale strasznie sie ciesze ze ma a propos, lubisz kovaca

ocenił(a) serial na 10

Czemu nie chce puścić, to nie wiem. A z Kovacem to... fajny jest, trzeba przyznać, szczególnie fajnie wyglądał w ostatnim odcinku(chyba puder mu zmienili:P), ale osobiście to wolę cartera

użytkownik usunięty
markreda

jakie perfidne TVN! jak mogą nam to robić?? skoro mają to niech puszczają!

ocenił(a) serial na 10

no wlasnie - istne chamstwo!!!
no ale coz... na to wplywu tez bezposredniego nie mamy;/;/
no a moze by tak jakas petycja??????
a wiecie co, ja mysle ze niedlugo (nie wiem kiedy) ER puszcza na tvn7 bo tam zawsze powtarzaja filmy i seriale z tvn-u

tylko nie wiem kiedy...ale moge sie zalozyc ze tak kiedys zrobia...oby szybko:P

pozdro:*

ocenił(a) serial na 8
markreda

też tak słyszałam... nie komentuje co ogóle robi polska telewizja z zagranicznymi serialami....

użytkownik usunięty
Olaaa

użytkownik usunięty
Olaaa

ocenił(a) serial na 10

A może TVN po prostu czeka aż skończy się jakiś serial, który leci raz w tygodniu, i wtedy na jego miejsce wyemituje 9 serię "Ostrego dyzuru"...Serie 7 i 8 , które emitowała telewizja były juz wyświetlane na POLSACIE, a 9 nie, więc bez sensu byłoby puszczać ją codziennie... Przynajmniej mam taką nadzieję... :/ już mi brakuje izby przyjęć, lekarzy, a zwłaszcza dr Kerry Weaver (wiecie, że w 9 serii będzie w ciąży, ale niestety poroni... tak przynajmniej gdzieś czytałam... :) pozdrawiam wszytskich fanów "ER" :D

miriam_b

A WY QRWA SKĄD TO WIECIE?? FAKT CZY INNY SUPER EXPRESS O TYM NAPISAŁ??

miriam_b

A WY QRWA SKĄD TO WIECIE?? FAKT CZY INNY SUPER EXPRESS O TYM NAPISAŁ??

ocenił(a) serial na 10
Svipp

a ja bym chciał, żeby teraz do wakacji dali na TVN 7 odcinki 1 - 180, czyli wszystkie powtórki, teraz bym sobie nagrał na karcie TV, pozgrywał na plyty i miał na zawsze:D a to ze daliby powtorki ukróciłoby moje meki do pazdziernika do 9 serii i jeszcze raz wszystko przypomniało

użytkownik usunięty
miriam_b

Ja też bardzo lubię dr. Kerry Weaver!!!! Co do serialu to słyszałam,że będzie emitowany od września!!!! Ale nie są to pewne wiadomości :(

użytkownik usunięty
markreda

Witam
Chciałabym rozwiać wszelkie wątpliwości.Stacja TVN dopiero zaczyna negocjować licencje na następne serie "Ostry Dyżur".Wszelkie inne informacje dotyczące,że stacja TVN ma zakupioną licencje są błedne.

Pozdrawiam
bok tvn

użytkownik usunięty

Ej!Jeżeli nie macie pewnych informacji to nie wypisujcie takich rzeczy!Ja wysłałam maila do TVN,grzecznie odpisali i szybko:)
"Uprzejmie informuję, że obecnie zakończyliśmy emisje serialu "Ostry dyżur".
Nie wiemy kiedy serial powróci na naszą antenę.
Pozdrawiam
Dział Współpracy z Widzami "
Więc chyba nas tak zupełnie nie olewają,ja też bardzo ubolewam nad tym,że ER nie ma już w TV,nawet nie wiecie jak bardzo:(

użytkownik usunięty
markreda

Jest jeszcze jedna opcja!!!!!Pisać do POLSATU!!!!!Tylko kto spróbuję,a może ktoś już próbował?????Napisałabym,ale nie znam maila ani strony internetowej!!!!!A i mam jeszcze jedno pytanie,mam CYFRĘ i znalazłam ostatnio NBC,nie wiecie może czy tam leci "Ostry dyżur"?????Jak tam to proszę napiszcie o której i którego dnia:)

użytkownik usunięty

Polsat zdecydowanie odpada... Oni co najwyżej mogą puścić pierwsze 3 sezony:-) (chociaż oglądnął bym:-)) są za bardzo zajęci głupkowatymi polskimi serialami i powtażaniem durnych filmów

użytkownik usunięty

sprawdzaj na oficjalnej stronie www.nbc.com/ER/
Nowe odcinki lecą w czwartki o 22 (czas amerykański), ale nie w każdy tydzień. Czasami trzy tygodnie z rzędu a póżniej miesiąc przerwy.

użytkownik usunięty

NA NBC LECI ER!SZCZĘŚCIARA,z tego co wyczytałam na stronlach w czwartki 9/10 pm

ocenił(a) serial na 10
markreda

No to piszcie codziennie do tvnu [tak jak ja] z prośbą o puszczenie następnej 9 seri.
http://tvn.pl/kontakt.html
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
markreda

Osobiście uważam,że jeżeli będziemy tak ich męczyć to nic nie wskuramy:)Trzeba,ale z umierem!Napisali,że puszczą jesienią,że negocjują zakup licencji-to pozostaje nam tylko czekać!Wydaje mi się,że nie myślą zbytnio o widzach i z ich strony to jest totalna olewka!!!Więc jak chcecie,ale ja zaraz wysyłam maila do polsatu:):)

ocenił(a) serial na 10

ja to bym chętnie obejrzała wszystkie od nowa z dalszą częscią 9 seri wtedy by mieli czas

ocenił(a) serial na 10
zmora3

Ale ktoś puścił bzdurę(prowokacja?). TVN nie ma licencji bo jest za droga. Przecież to teraz leci w stanach jako news 10 i 11 seria i w jednej stacji niemieckiej!!! Teraz leci "Przystanek Alaska" a później do września powtórki "Ostrego Dyżuru" a póżniej w połowie września 9 i 10 seria:). Nie puszczajcie tanich plotek jak nie wiecie. A dowiedzieć się łatwo pisząc maila do TVN!