oto link
http://tv.wp.pl/index.html?T[date]=2005-03-18&T[station]=17&T[category]=ALL&T[ti me]=0 [tv.wp.pl/index.html?T[d ...]
Zamiast ER w piątek zacznie sie juz emisja badziewnego serialu "Na celowniku" a ER nie ma o innej porze więc rzeczywiście to już naszego ukochanego serialu
Ja myśle że będą puszczać daldze serie ale tylko raz w tygodniu wieczorm:) Mam nadzieje
Mam pytanie, czy to co bylo dzisiaj (piatek 11.03) to jest ostatni odcinek ER wogóle? I czy Mark umrze, w przypadku kontynuacji? prosze o odpowiedz :)
ej nie weszłam na tego linka na początku tego tematu i dałam na poniedziałek i wtorek i ER jest! wygląda na to,że nie bedzie go tylko w piątki!
Ale chyba nie chciało ci się dziewczynko spojrzeć na datę. To przecież program poniedziałkowy, ale na 14.03, czyli na najbliższy poniedziałek, a nie na następny...
wiem, sory pomiliłam sie... każdemu sie zdarza. już miałam jakąś nadzieje a tu co... co ja zrobie bez ER...?
Kolejna seria "Ostry Dyżur" będzie emitowana prawdopodobnie od jesieni,ale możliwy termin to środek lata tego roku oczywiście.Także wiem o bardzo dużej ilości listów przesłanych do TVN w sprawie zmiany godziny emisji na późniejszą.Mogę zapewnić,że TVN bierze pod uwagi prośbę widzów w tej sprawie.Niepytajcie skąd mam te informacje bo niemoge powiedzieć.
Pozdrawiam
dziękuję... zawsze jakaś nadzieja. Chyba do lata wytrzymam, a jak nie to do jesieni. Cóż, kocham ER, więc na pewno wytrzymam.
:( Naprawdę ubolewam nad głupotą zarządu telewizji komercyjnej TVN... A to w dowód mej rozpaczy dla całego ER [*] Aby kiedyś wróciło, własciwie to jak najprędzej.
":( Naprawdę ubolewam nad głupotą zarządu telewizji komercyjnej TVN... A to w dowód mej rozpaczy dla całego ER [*] Aby kiedyś wróciło, własciwie to jak najprędzej."
niewidze w tym niczego głupiego.Kończy się seria,do zarządu TVN doszły pierwsze wyniki oglądalności,zadowoliły ich więc postanowili że zakupią następną serie.Żadna stacja na świecie niekupuje następnych odcinków seriali w ciemno-zaduże pieniądze wchodzą w gre,np TVN za jeden odcinek 8 serii musiał zapłacić ok 10tys dolarów,jest 22 odcinki to wychodzi ok 220tys dolarow za serie !!
jak ci tak strasznie żal to sobie kup "ostry dyżur"na dvd. Nowa seria bedzie pewnie na jesieni i mam nadzieję,że o ludzkiej porze i raz w tygodniu. Właściwie to już widziałam fragmenty i mogę Ci powiedzieć,że będą niezłe jazdy. To po prostu zwali Cię z nóg:):):) pozdrawiam.
miłośniczka_ostrego_dyżuru
mam nadzieję,że bedzie raz w tygodniu, bo wtedy wszystko bedzie działo się wolniej i ostry dyżur nie zniknie z naszych ekranów tak szybko. poza tym z ostrego dyżuru odchodzi Noah Whyle, mój ulubiony aktor tego serialu i uwierz mi,że chciałabym aby stało się to jak najpóźniej.
miłośniczka_ostrego_dyżuru:):) :)
no wiesz jeszcze masz troche czasu carter odejdzie na koniec 11 sezonu a teraz konczy się 8 więc jeśli tvn puści następne serie to poogladamy jeszcze noah wyle ja tez go lubie
":( Naprawdę ubolewam nad głupotą zarządu telewizji komercyjnej TVN... A to w dowód mej rozpaczy dla całego ER [*] Aby kiedyś wróciło, własciwie to jak najprędzej."
niewidze w tym niczego głupiego.Kończy się seria,do zarządu TVN doszły pierwsze wyniki oglądalności,zadowoliły ich więc postanowili że zakupią następną serie.Żadna stacja na świecie niekupuje następnych odcinków seriali w ciemno-zaduże pieniądze wchodzą w gre,np TVN za jeden odcinek 8 serii musiał zapłacić ok 10tys dolarów,jest 22 odcinki to wychodzi ok 220tys dolarow za serie !!