PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

oto link
http://tv.wp.pl/index.html?T[date]=2005-03-18&T[station]=17&T[category]=ALL&T[ti me]=0 [tv.wp.pl/index.html?T[d ...]

Zamiast ER w piątek zacznie sie juz emisja badziewnego serialu "Na celowniku" a ER nie ma o innej porze więc rzeczywiście to już naszego ukochanego serialu

grynew

TVN ma tyle powtórek,że na pewno jeszcze będzie wyświetlany ER. Najlepiej by było od 1 serii.

użytkownik usunięty
Marisa

czy to juz koniec Sezonu 8 ??
a ja nie obejrzalem ostatniego odcinka

A więc jeszcze tylko 5 odcinków....szkoda...

użytkownik usunięty
grynew

Ja myśle że będą puszczać daldze serie ale tylko raz w tygodniu wieczorm:) Mam nadzieje

Mam pytanie, czy to co bylo dzisiaj (piatek 11.03) to jest ostatni odcinek ER wogóle? I czy Mark umrze, w przypadku kontynuacji? prosze o odpowiedz :)

użytkownik usunięty

o nawet by było dobrze... skąd masz takie informacje??

użytkownik usunięty

ej nie weszłam na tego linka na początku tego tematu i dałam na poniedziałek i wtorek i ER jest! wygląda na to,że nie bedzie go tylko w piątki!

Ale chyba nie chciało ci się dziewczynko spojrzeć na datę. To przecież program poniedziałkowy, ale na 14.03, czyli na najbliższy poniedziałek, a nie na następny...

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

wiem, sory pomiliłam sie... każdemu sie zdarza. już miałam jakąś nadzieje a tu co... co ja zrobie bez ER...?

użytkownik usunięty
grynew

Kolejna seria "Ostry Dyżur" będzie emitowana prawdopodobnie od jesieni,ale możliwy termin to środek lata tego roku oczywiście.Także wiem o bardzo dużej ilości listów przesłanych do TVN w sprawie zmiany godziny emisji na późniejszą.Mogę zapewnić,że TVN bierze pod uwagi prośbę widzów w tej sprawie.Niepytajcie skąd mam te informacje bo niemoge powiedzieć.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty

dziękuję... zawsze jakaś nadzieja. Chyba do lata wytrzymam, a jak nie to do jesieni. Cóż, kocham ER, więc na pewno wytrzymam.

ocenił(a) serial na 10

:( Naprawdę ubolewam nad głupotą zarządu telewizji komercyjnej TVN... A to w dowód mej rozpaczy dla całego ER [*] Aby kiedyś wróciło, własciwie to jak najprędzej.

użytkownik usunięty
Iskra

":( Naprawdę ubolewam nad głupotą zarządu telewizji komercyjnej TVN... A to w dowód mej rozpaczy dla całego ER [*] Aby kiedyś wróciło, własciwie to jak najprędzej."

niewidze w tym niczego głupiego.Kończy się seria,do zarządu TVN doszły pierwsze wyniki oglądalności,zadowoliły ich więc postanowili że zakupią następną serie.Żadna stacja na świecie niekupuje następnych odcinków seriali w ciemno-zaduże pieniądze wchodzą w gre,np TVN za jeden odcinek 8 serii musiał zapłacić ok 10tys dolarów,jest 22 odcinki to wychodzi ok 220tys dolarow za serie !!

ocenił(a) serial na 9

ooo, dzięki... normalnie, kamień z serca:))

użytkownik usunięty
grynew

jak ci tak strasznie żal to sobie kup "ostry dyżur"na dvd. Nowa seria bedzie pewnie na jesieni i mam nadzieję,że o ludzkiej porze i raz w tygodniu. Właściwie to już widziałam fragmenty i mogę Ci powiedzieć,że będą niezłe jazdy. To po prostu zwali Cię z nóg:):):) pozdrawiam.
miłośniczka_ostrego_dyżuru

użytkownik usunięty

masz nadzieje że bedzie raz w tygodniu?????????

użytkownik usunięty

mam nadzieję,że bedzie raz w tygodniu, bo wtedy wszystko bedzie działo się wolniej i ostry dyżur nie zniknie z naszych ekranów tak szybko. poza tym z ostrego dyżuru odchodzi Noah Whyle, mój ulubiony aktor tego serialu i uwierz mi,że chciałabym aby stało się to jak najpóźniej.
miłośniczka_ostrego_dyżuru:):) :)

użytkownik usunięty

no wiesz jeszcze masz troche czasu carter odejdzie na koniec 11 sezonu a teraz konczy się 8 więc jeśli tvn puści następne serie to poogladamy jeszcze noah wyle ja tez go lubie

użytkownik usunięty
grynew

":( Naprawdę ubolewam nad głupotą zarządu telewizji komercyjnej TVN... A to w dowód mej rozpaczy dla całego ER [*] Aby kiedyś wróciło, własciwie to jak najprędzej."

niewidze w tym niczego głupiego.Kończy się seria,do zarządu TVN doszły pierwsze wyniki oglądalności,zadowoliły ich więc postanowili że zakupią następną serie.Żadna stacja na świecie niekupuje następnych odcinków seriali w ciemno-zaduże pieniądze wchodzą w gre,np TVN za jeden odcinek 8 serii musiał zapłacić ok 10tys dolarów,jest 22 odcinki to wychodzi ok 220tys dolarow za serie !!