PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Od 18 marca tvn zamiast Ostrego Dyżuru zacznie emitować serial 'Na Celowniku'. Jest to bolesna i przykra wiadomość dla wszystkich fanów serialu Ostry Dyżur, gdyż muszą się pożegnać ze swoimi ulubionymi bohaterami a jest prawie pewne że tvn nie wyemituje dalszych serii.

LUDZIE!!!!! CO ZA WIADOMOŚĆ!!!!!!!! TO JEST STRASZNE!!!!!!!!!!!
JA NIE PRZEŻYJE DŁUŻEJ NIŻ TRZY DNI BEZ ER!!!!!!!!!!

BYŁAM PEWNA ŻE TVN PUŚCI WSZYSTKIE SERIE A TU TAAAKA WIADOMOŚĆ!!!!!! NIE NIE NIE!!!!!!

NIE DAJMY SIĘ!!!!!!

SKŁADAMY SPECJALNĄ PETYCJĘ POD KTÓRĄ MUSI SIĘ KONIECZNIE PODPISAĆ JAK NAJWIĘCEJ OSÓB!!!!
NAMAWIAJCIE ZNAJOMYCH I W OGÓLE KOGO SIĘ DA!!!!!!!

KTO JEST ZA BŁAGAM NIECH SIĘ PODPISZĘ POD TĄ PETYCJĄ =) http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=456 [www.petycje.pl/petycjeP ...]

BŁAGAM NIE DAJMY SIĘ!!!!! TO NIE MOŻE BYĆ MOŻLIWE!!!

jazzy_girl

Już się podpisałam pod tą petycją, ale nadal nie mogę uwierzyć, że to sie dzieje naprawdę...

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

NIEE!! PLACZEEE!! MAMOOOO!! JA CHCE ER! LUDZIE WPISUJCIE SIE!!

ocenił(a) serial na 10
elane

Ej czy ta wiadomość jest pewna??? Boże bałam sie, że tak będzie. To było zbyt piekne :(... Nie wiem co teraz. Chyba zaczne już ściągać następne odcinki, ale to nie to samo. Dlaczego oni to robią? Im wogóle nie zależy na tym serialu. Zauważyliście, ze nigdy nie puszczają reklamy "ostrego dyżuru". A przecież tyle osób to ogląda. ZAWIODŁAM SIE!!! Piepszony TVN.

ocenił(a) serial na 8
karcia_3

Podpisalam sie tez pod ta petycja, mimo ze ogladam co 3 odcinek :) to naprawde dobry serial i bylo by milo zobaczyc w koncu serie, ktorych w polskiej tv nigdy nie bylo (te odcinki ktore sa teraz juz widzialam)

ocenił(a) serial na 7
Annash

Ludzie! Na pewno kiedyś zostaną wyemitowane kolejne odcinki serialu. Tvn ma umowę z Warner Bros. (wytwórnią produkującą serial) i nie wierze że emisja została przerwana na zawsze! Na razie mamy jeszcze miesiąc z Ostrym Dyżurem. A potem? A potem Sześć stóp pod ziemią, Przyjaciele (tvn7), Dowody zbrodni... A wiosną rozpocznie się (podobno) emisja kolejnej serii Brygady Ratunkowej (kolejnego świetnego serialu twórcy Ostrego Dyżuru)

ocenił(a) serial na 7
Campbells

Tylko dlaczego ciągle mamy być w tyle z emisją ER

ocenił(a) serial na 10
Dexter

Co mi przyjdzie po jakis innych serialach?! JA CHCE ER, a nie jakiej inne dupsy!!

ocenił(a) serial na 10
jazzy_girl

Dupa! To już jest koniec! ;( kurde za co nam to robią!! przeciez jakis na celowniku nie bedzie mial nigdy takiej popularnosci niz ostry dyzur. Niestety w ramowce tVN na marzec rzeczywiscie jest na celowniku od 28 marca chyba czy cos takiego, a ostry dyzur koncza na ostatnim odcinku osmej serii "Lockdown" w czwartek 17 marca. Napisalem do nich list ale pewnie nawet nie odpiszą...;( ;(;( oni chcą zgasić moje swiatelko w tunelu moj najwazniejszy punkt dnia! ostry dyzur nie!!!!!! kurde, a moze polsat by zaczal emitowac 9 serie??

ocenił(a) serial na 9
jazzy_girl

Buuuuuu ;( Ale 8 serie chyba puszcza do końca ??!! Mogliby zacząć puszczać przynajmniej po jednym odcinku tygodniowo :) Bo jakby puszczali tak codziennie, to w czerwcu skończyłyby im się serie.. ;)

użytkownik usunięty
Olaa

Nie! To nie prawda! To nie moze byc prawda! ;(;(;(
Zróbmy coś bo ja bez er zeswiruje na maksa. Co ja teraz bede ogladala? NIE MA MOWY! Er musi leciec chocby wlansie raz w tygodniu! A gdzie spawdziliscie ta informacje? Jak mozecie to dajcie mi jej adres! ;(;(;(;(

no tak jak mowilam my polacy zawsze bedziemy w tyle z kazda emisja serialu i wciaz skazani jestemy na powtorki podpisalam sie juz ale nadzieje mam nikla:(

malaMi

cholera tylko na majla odp.z powrotem nie przychodzi jak narazie:/

ocenił(a) serial na 10
jazzy_girl

Ja chyba wiem co chce zrobic TVN i daje mi to odrobine nadziei, cvhociaz malej. Przypomne ze w 2004roku TVN zaprzestal emisji ER na 48 odcinku (koniec 2 serii) dokladnie 31 marca 2004. Emiosje wznowili 13 wrzesnia 2004. Ja mysle ze teraz chcą zrobic ponownie. Przerwac emisje w marcu (17 marca) i zacząć nadawać na poczatklu wrzesnia i to pewnie jeden raz w tygodniu bo to beda odcinki w polsce premierowe.

użytkownik usunięty
jazzy_girl

a ja się nawet cieszę,że już nie będzie 9 serii ER, przypominam że w 8 serii odchodzi Peter i Mark, to już nie będzie ten sam serial
Dobrze że zrobią przerwę i zdadzam się że premierowe odcinki powinni puszczać raz w tygodniu
deedee

użytkownik usunięty
jazzy_girl

nie ma juz po co przed 14.55 biec z pracy na zlamanie karku... czarna rozpacz jest blisko...scully

ocenił(a) serial na 10
jazzy_girl

No ja to wszystko rozumiem ale... po co rozpaczać, skoro każdy kto posiada dostep do Internetu może sobie zainstalować eMule, na przykład i ściągnąć wszystkie odcinki, nawet te, które aktualnie lecą w Stanach? Wiem, że to nie to samo, ale przynajmniej kontaktu z serialem się nie traci.

ocenił(a) serial na 10
Carol

Ja się chyba zabiję. Dzień bez Er- nie przeżyję tego :'(.
Ja chcę Er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!