Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Macie swoj ulubiony odcinek ER ? Taki, który najbardziej wrył sie Wam w pamięć albo poprostu się strasznie podobał ? U mnie są to 2 odcinki z 6 serii -) 13 - "Be Still My Heart" i 14 - "All In The Family".
Ktoś wie o czym one są ;) ? Narazie nie podpowiadam... ale myślę, że fani Cartera powinni sie domyślić ;(...
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Mademoiselle

Ja widziałam ich stosunkowo mało...
Ale chiałam sie zapytać w jakich odcinkach umiera Mark? Oglądam jr teraz na tvn7 i jest dopiero 9 (dziwna numeracja nie zgadza się ze streszzeniem)

ocenił(a) serial na 10
Peacock

Nie wiem jaki tytuł ma ten odcinek ale to taki w którym Dr Kerry Weaver robi cesarskie cięcie w karetce podczas deszczu.

ocenił(a) serial na 10
Oxygene_Lady

oo racja ten odcinek byl zaczepisty! noo ale mi sie przypomnialo hihi;) mi tez sie podobało jak green mial odebrac poród w bodajże 2 sezonie. i wszyscy wiedza jak to sie skonczylo:(

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Odcinek, o którym mówisz, to jeden z tych, który dostał nagrodę Emmy:) Trudno byłoby go zapomnieć ;(...

Mademoiselle

wiesz moe, ktory to odcinek, jak sie nazywal??
sciagne sobie

ocenił(a) serial na 10
donPedro23

Odcinek z Markiem odbierającym poród to 19. (wg innych źródeł 20.) odcinek 1. serii, nazywa się "Love's Labor Lost". Świetny odcinek, ale bardzo dramatyczny i smutny.

Peacock

chcesz wiedzieć kiedy dokładnie umiera? to jest ostatni odcinek ostatniej serii...aktor jako jeden z nielicznych wytrwał do końca serialu. mi sie najbardziej podobają odcinki jak kwitnie potajemny romans carol i rossa. wiem że pewnie to dziwne:)

ocenił(a) serial na 10
Mademoiselle

Mi sie podobał odcinek kiedy Carter trafił do aresztu :)

Mademoiselle

dużo było dobrych
z tych co sobie przypominam to
exodus gdy w szpitalu dochodzi do skażenia benzenem

ocenił(a) serial na 8
666mariusz

odcinek w którym dowiadują sie że Mark nie żyje i gdy czautaja ten list, malo sien ie poryczałam, miałam łzy w oczach

ocenił(a) serial na 6
Mademoiselle

6 seriia13 - "Be Still My Heart" on też jest moim ulubinym .Na koncu się popłakałam (to odcinek jak rania lucy i Cartera w dniu imprezy walentynkowej)Lubie też ostatni odcinek 8 serii zakończony pocałunkiem Cartera z Abby:)Kazdy odcinek z Noah Wylem Jest świetny

ocenił(a) serial na 6
EuEl

jeszcze odcinek kiedy umiera mark i jest jego pogrzeb no na koncu jak Rachel wuchodzi z samochodu i odwiazuje balonik(coś takiego poczułam jak by to był metofara jego duszy)

ocenił(a) serial na 10
Mademoiselle

Wie ktoś może kiedy zginie siostrzeniec Bentona?

ocenił(a) serial na 10
Mademoiselle

Moje ulubione odcinki to śa właśnie te
,które napisałaś...I właśnie na nie czekam w tvn7....:)No i jeszcze jak Weaver zwalnia Malucciego....Kilka odcinków bez niego i jakoś mi smutno juz było:PP
No i jeszcze te odcinki kiedy Mark umiera.Ryczałam jak bóbr,a mnie mało co wzrusza.Jedyne rzeczy w tv,które mnie wzruszają to ER:))

ocenił(a) serial na 10
Mademoiselle

Ja z E.R swego czasu cenilem najbardziej Blizzard (1x10) oraz Hell and High Water (2x07) do czasu obejrzenia Be still my heart oraz wlasnie All in the Family, ktory uwazam za najlepszy odcinek w serialu dramatycznym w ogole. Takiego ladunku emocji, wzruszen, pieknego senariusza i przejmujacych scen nie znalazlem jeszcze w zadnym innym serialu a smiem twierdzic ze i w filmie pelnometrazowym. Polecam goraco wszystkim!