PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Wiecie co mnie wkurza powtórka z zeszłego roku kiedy to Polsat puszczał BH90210
teraz ponawiają błąd z ER zawsze kiedy kończą się wakacje oni kończą na sezonie który akurat dobiegł końca i nie puszczają już kolejnego sezonu. Ale niestety Polsat nie przejmuje się widzem w przyszłe wakacje znowu puszcza jakiś serial i skończą na którymś sezonie nie kończąc całkowicie:/
A pisanie i tak nic nie da nawet nie raczą odpisać!!!

Wg mojego skromnego zdania powinni dać sobie siana z Rodziną zastępczą którą już chyba każdy zna na pamięć! Niech wreszcie skończą (tak jak być powinno) coś co zaczęli

ocenił(a) serial na 10
jago18

Oczywiście, że powinni kończyć, co zaczęli. W tamte wakacje puszczali bodaj 10 i 11 (albo 12, nie pamiętam). Teraz 12 i 13. Nic tylko spodziewać się 14 i 15 dopiero w następne wakacje...

Martusienka_1702

Zgadzam się. To naprawdę nie jest poważne. Chyba nie myślą, że ktoś kto pierwszy raz trafił na ER będzie czekał na kolejne sezony cały rok do następnych wakacji. Jak już zaczynają to powinni skończyć. Wiem, że w zeszłe wakacje też leciał ER tylko nie wiem które sezony. Możliwe, że właśnie 10 i 11, a i 15 też gdzieś się tam przewijał, ale to może już nie na Polsacie. Nie wiem ;). Tak w ogóle to fajnie by było gdyby Polsat puścił cały ER od pierwszego sezonu, ale to raczej nie możliwe.

W każdym bądź razie rozczarowałam się. Byłam pewna, że będę oglądać aż do 15 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
_pozorna_

Od pierwszego sezonu na raty ER puszcza TVN7, bo oni kupili prawa do sezonów 1-8, 9 nie puścił nikt, a prawa do 10-15 ma Polsat.
TVN7 zaczął emisję ER w lutym (1 sezon), potem przerwa od marca do maja, od maja do 24 sierpnia leciały sezony 2-3, teraz pewnie będzie trzeba czekać kolejne trzy miesiące na kolejną emisję.
Na Polsacie to się ER spodziewam najwcześniej za rok;(

Martusienka_1702

Polsat puszczał sezony 10-15 łącznie z odcinkiem specjalnym od 9 marca 2009 roku do 30 listopada 2009r skąd wiem ? bo oglądałam wtedy premierowe odc ER w Polsacie a w tym roku powtórzył serie 12,13 ER

NATIOREIRO

Hej nie wiem bo co te nerwy :) Po co czekać na Tv skoro tu http://iitv.info/ sa wszytskie odcinki serialu :) No oprócz 12 seri ...;/;/ właściwie wie ktoś gdzie mogę te odcinki znaleźć??

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

Ale my mówimy o powtórkach. Też oglądałam wtedy premierowe. Tylko, że między marcem a listopadem była przerwa wakacyjna i wtedy były powtórki:P Premierowe sezony 10,11,12 były puszczane od 9 marca do 10 czerwca, a premiery sezonów 13,14,15 od 31 sierpnia (poniedziałek) do 30 listopada oczywiście wszystko w 2009 roku:)