Czy może mi ktoś napisać kto z kim był, a zwłaszcza kto z kim będzie???? Bo oni się tak wymieniają miedzy sobą.... No to rozpiszcie się....
Carol - Doug
Corday - Benton
Corday - Green
Green - Chuny (na jedną noc)
Benton - Finch
Carter - del Amico
Carter - Lockhart
Kovac - Lockhart
Chwilowo tyle...
Carter - Abby Keaton
Kerry - Kim
Kerry - Sandy
Green - Cynthia Hooper
Carol - Taglieri
Carol - Shep
Carter - Elaine Nichols
oprocz tego, co napisaliscie powyżej , to:
carter nie chodzil z del Amico
doug - linda farrel-)ta od farmacji w 1 sezonie, (a wogole jak kiedys naliczylam mu tych panienek to chyba 8 czy 7...)
susan- cvettic (czy jakos tak) -)1 sezon
mark (oprócz paru innych ) byl tez z taką Niną Pomarantz (czy jakos tak..) a mark w 1 i 2 sezonie mial tylko jedna kobietę w calym zyciu seksualanym- jego zone jen.. no a potem troche sie rozkręcił i może miał z 4:P
:)pozdrawiam:P
ale najwiecej lasek to miał z pewnoscia carter...srednio 1,5 na sezon.
ale mark tez nie lepszy;D
do cholery to carter bedzie z susan!! (szok)
susan lewis czy dobrze zrozumiałam??
zemsta na abby??
co do jeannie to to byla zdrada z bentonem wiec niech sie nie dziwi ze ja pozniej al zdradził;DDD jak kuba Bogu tak Bog kubie;DDD
tylko nie to! susan jest głupia, zmoolasta i wogóle mnie wkurza! a abby jest spox
JAK NAWET, TO MAM NADZIEJĘ, ŻE IM SIĘ NIE UŁÓŻY !!!!!!!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO NICLOE! ZOSTAW KOVACA!
nicole to chyba ta kelnerka czyli Julie Deply, no cóż jest ona dużo atrakcyjniejsza niż Abby :P
deedee
No to jakaś pociecha ze zerwą ze sobą Susan i Carter, znaczy ja mu żle nie zycze bo go uwielbiam (moze nawet coś wiecej?) ale wiem ze szczesliwszy bedzie z abby?
No nareszcie ktos mnie pocieszył że Susan i Carter zerwą ze sobą znaczy ja mu żle nie życze bo jest słodki i kochany ale mysle ze szczesliwszy bedzie z Abby. Ja chyba nigdy nie zapomne tej sceny w której Carter mówił do Abby o tym że (nie pamiętam dokładnie już) on nie chce byc tylko jej przyjacielem czy takie tam (sory jak coś przekręciłam) ale uwielbiam tą scenę!!!