PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51378
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Witajcie!!

Serdecznie zapraszam na stronę www.emergencyroom.prv.pl - nową odsłonę seriwsu ER!! Znajdziecie tam wszystko: galerie, forum dyskusyjne, chat internetowy, download, informacje o ktorach ER, spis odcinków poszczególnych sezonów, informacje o wydaniach DVD ER, ciekawe linki, newsroom, księgę gości...

"Właśnie dziś, czyli 15. lutego br. oddaliśmy do Waszej oceny nową, próbną wersję Naszego serwisu! Wprowadza ona wiele zmian technicznych, nie wizualnych, gdyż uznaliśmy, że lepiej nie zmieniać starego layoutu na nowy, a całą energię poświęcić na przebudowę serwisu... Tak więc po długich przygotowaniach, pewnych wyrzeczeniach, w końcu udostępniliśmy Wam próbną wersję tego, czego możecie się spodziewać po numerze 2.0 - nowej odsłonie serwisu Emergency Room!!

Sekretem nie jest, iż w trakcie tworzenia jest zupełnie nowa, oparta na PHP galeria internetowa, która, mam nadzieję, już wkrótce zagości na łamach naszego serwisu... Jak na razie musicie zadowolić się tym, co zamieściliśmy w ramach wersji próbnej - czyli między innymi poszerzonymi opisami aktorów ER (możecie także dodawać tych, których nie umieściliśmy w serwisie), szerokimi i szczegółowymi opisami 3. pierwszych sezonów, które zostały jak do tej pory wydane na DVD, czy też porozmawiać na Chacie internetowym, ale to także nie wszystko!

Nasze Forum Dyskusyjne w trakcie swojego 11.-dniowego istnienia (!!!) zgromadziło już 18. zarejestrowanych użytkowników, oraz 688 postów w 39 tematach! Jak wynika ze statystyk, dziennie przybywa ponad 61 postów! Takiego sukcesu nikt z Redakcji się nie spodziewał! Na Forum możecie podyskutować między innymi o aktorach, sezonach, podzielić się swoimi uwagami na temat swoich ulubionych odcinków, czy też przekazać innym forumowiczom ciekawe linki do stron o tematyce ER - to wszystko, i wiele, wiele więcej znajdziecie na Forum Dyskusyjnym ER (link w menu)!!

Dodaliśmy także opisy każdych, kolejno po sobie następujących odcinków! Jeżeli po oglądnięciu np. poniedziałkowego odcinka chcesz zobaczyć, co będzie się działo we wtorek, wejdź na Naszą stronę, a dowiesz się - co, jak, kto, i dlaczego!! Zawsze aktualne!

Mam nadzieję, że jak na wersję próbną serwisu, który istnieje od niecałego miesiąca, zrobiliśmy dużo - jeżeli macie jakieś pomysły, jak udoskonalać Nasz serwis - piszcie na adres mmarshal@wp.pl - z pewnością przyjmiemy Twoją opinię pod uwagę!"

Serdecznie zapraszam, Marcin - www.emergencyroom.prv.pl

użytkownik usunięty
Svipp

Stronka jest niezła! Dobry jest pomysł z muzyka z serialu bo jest świetna!!! Świetny pomysł z odcinkami co bardzo ułatwia sprawę tym któży nie oglądają od poczatku! (ja sama zaczęłam oglądać gdzieś od 3 sezonu i chętnie obejrze wcześniejsze odcinki!) Świetny pomysł!!! Gratuluję!!!